PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601691}

Zielona Latarnia

Green Lantern: The Animated Series
2011 - 2013
7,0 574  oceny
7,0 10 1 574
6,7 6 krytyków
Zielona Latarnia
powrót do forum serialu Zielona Latarnia

Jak w temacie, jakie macie odczucia po pilotażowym odcinku? Jeśli chodzi o mnie, to animacja jest straszna... Mogli to klasycznie zrobić, a jak chcieli komputerowo, to chociaż mogli się postarać, bo tak serial wygląda jak zrobiony od niechcenia. Natomiast fabularnie całkiem nieźle, można się wciągnąć;) z ocena się wstrzymam do kilku następnych odcinków (jeśli się ich doczekam).

ocenił(a) serial na 9
uzi43

Dzisiaj oglądnałem i jestem mega pozytywnie zaskoczony :) Jeśli fabuła będzie się koncentrować dookoła wojen korpusów to będziemy mieć hiciora :) Animacja na poczatku mi sie nie podobala, ale po dluzszej chwili stwierdzilem ze jest calkiem niezla (szczegolnie drugi plan mi się podoba, kosmos, krajobrazy itd). Czekam z niecierpliwością na nastepny odcinek.

bazhc

Po pięciu odcinkach wrażenia pozytywne. Fakt wolałbym klasyczną animację, ale do 3D da się przyzwyczaić (chociaż muszą jeszcze trochę nad nią popracować), ale zaskoczyło mnie fabularnie. Jest łączny wątek a do tego postacie giną, co rzadko się zdarza w produkcjach skierowanych ku młodszej widowni. Niestety wkurza mocno kiczowata muzyka...

Jak dla mnie DC na razie góruje nad Marvelem na szklanym ekranie. Green Lantern i Young Justice zdecydowanie przewyższają Avengers i Ultimate Spider-Man.

ocenił(a) serial na 8
Grievous

popieram przedmówcę. DC Nation daje radę, zarówno Young Justice jak i Latarnie. A z racji tego, że ostatnio wojny Korpusów są na fali, to mamy o tym serial. Póki co mamy 10 odcinków, a ja jestem bardzo zadowolona i czekam na następne (:
I czekam aż pojawi się Arisia! :D

ocenił(a) serial na 4
uzi43

jak dla mnie animacja jest tragicznie zrobiona. Sadze ze studenci zrobiliby lepsza jak by ich budzet przeznaczyc im na jedzenie i flaszki!
fabula taka sobie ani wciagajaca, ani nudna.