Koncepcja, reżyseria, gra aktorów, scenografia, muzyka....wszystko na bardzo wysokim poziomie....Ten serial różni się zasadniczo od tych tandet typu "Andromeda" czy klasyka "Star Trek". Naprawde warto obejrzeć !! Gorąco polecam !!!
Tylko gdzie?
Z filmem nie ma większego problemu - tylko polskich napisów nigdzie nie ma.( od 3 sezonu).
POMOCY!
DvG
Spróbuj poszukać napisów na stronie www.napisy.org. Może znajdziesz to , czego szukasz . Powodzenia!
No niestety napisów nie ma bo nikomu sie nie chce zrobić ale w sumie to już się przyzwycziłem do tego ich angielskiego w tym serialu (dość proste i przede wszystkim dość niezmienne słownictwo ułątwia zrozumienie treści). Obecnie jestem przy końcu 4 serii i akcja na prawde się znacznie rozwija...:))
Pozdrawiam !!!
skad mozna skołować episody 4 seri bo nie wiem jak na ebuy kupić cokolwiek czy sa jakies osoby majace serie czy jak bo w niecie nie mma tego za wiele fragmenty czasem mozna znalesc ale na neo128 to se moge sciagnac 1 na tydzien przy dobrych wiatrach.
No ja ściągam z eMula i ta epopeja trwa już około 10 miesięcy a jestem już w końcówce 4 serii :) Trzeba być cierpliwym.....ja mam łącze 100/100 ;)
Pozdrawiam!!
Hej! Napisy mozna znalezc na stronie:
http://www.napisy.gwrota.com
Pozdrawiam wszystkich milosnikow tego niezwyklego serialu (choc moim zdaniem 1 sezon byl najlepszy, kiedy glownym bohaterem byl Boone a nie ten jakis tam Liam)
Czy ktoś ma może wszystkie odcinki tego świetnego serialu?Oglądałem niestety tylko dwie pierwsze serie jak leciały w TVP, a na następne raczej się nie zanosi...niestety mam połącznie modemowe więc ściągnięcie wszystkiego z emula nie wchodzi grę...proszę pomóżcie!
Z tego , co wiem , wszystkie odcinki posiada autor strony o "E:FC"(http://www.efc1.republi ka.pl/) . Jego adres e-mail jest również tam podany. Jeśli napiszesz, że nie możesz ściągnąć tego filmu przez eMula , sądzę że Ci go udostępni , ale odpłatnie. Powodzenia.
P.S.:Jeśli chcesz , by ten serial znów pojawił się w telewizji , wyślij petycję do wybranych stacji telewizyjnych zamieszczonych na stronie o "E:FC". Jej treść również została tam podana -wystarczy skopiować i wysłać.