PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94231}

Ziemia: Ostatnie starcie

Earth: Final Conflict
1997 - 2002
7,1 1,4 tys. ocen
7,1 10 1 1367
Ziemia: Ostatnie starcie
powrót do forum serialu Ziemia: Ostatnie starcie

Po prostu świetne !!!

ocenił(a) serial na 10

Koncepcja, reżyseria, gra aktorów, scenografia, muzyka....wszystko na bardzo wysokim poziomie....Ten serial różni się zasadniczo od tych tandet typu "Andromeda" czy klasyka "Star Trek". Naprawde warto obejrzeć !! Gorąco polecam !!!

quark

Tylko gdzie?
Z filmem nie ma większego problemu - tylko polskich napisów nigdzie nie ma.( od 3 sezonu).
POMOCY!
DvG

użytkownik usunięty
Dub_van_Grup

Spróbuj poszukać napisów na stronie www.napisy.org. Może znajdziesz to , czego szukasz . Powodzenia!

ocenił(a) serial na 10
quark

No niestety napisów nie ma bo nikomu sie nie chce zrobić ale w sumie to już się przyzwycziłem do tego ich angielskiego w tym serialu (dość proste i przede wszystkim dość niezmienne słownictwo ułątwia zrozumienie treści). Obecnie jestem przy końcu 4 serii i akcja na prawde się znacznie rozwija...:))

Pozdrawiam !!!

użytkownik usunięty
quark

skad mozna skołować episody 4 seri bo nie wiem jak na ebuy kupić cokolwiek czy sa jakies osoby majace serie czy jak bo w niecie nie mma tego za wiele fragmenty czasem mozna znalesc ale na neo128 to se moge sciagnac 1 na tydzien przy dobrych wiatrach.

ocenił(a) serial na 10
quark

No ja ściągam z eMula i ta epopeja trwa już około 10 miesięcy a jestem już w końcówce 4 serii :) Trzeba być cierpliwym.....ja mam łącze 100/100 ;)

Pozdrawiam!!

quark

Hej! Napisy mozna znalezc na stronie:
http://www.napisy.gwrota.com
Pozdrawiam wszystkich milosnikow tego niezwyklego serialu (choc moim zdaniem 1 sezon byl najlepszy, kiedy glownym bohaterem byl Boone a nie ten jakis tam Liam)

Aneszka

Czy ktoś ma może wszystkie odcinki tego świetnego serialu?Oglądałem niestety tylko dwie pierwsze serie jak leciały w TVP, a na następne raczej się nie zanosi...niestety mam połącznie modemowe więc ściągnięcie wszystkiego z emula nie wchodzi grę...proszę pomóżcie!

Beowulf1980

Z tego , co wiem , wszystkie odcinki posiada autor strony o "E:FC"(http://www.efc1.republi ka.pl/) . Jego adres e-mail jest również tam podany. Jeśli napiszesz, że nie możesz ściągnąć tego filmu przez eMula , sądzę że Ci go udostępni , ale odpłatnie. Powodzenia.

P.S.:Jeśli chcesz , by ten serial znów pojawił się w telewizji , wyślij petycję do wybranych stacji telewizyjnych zamieszczonych na stronie o "E:FC". Jej treść również została tam podana -wystarczy skopiować i wysłać.