PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=97314}

Ziemia 2

Earth 2
1994 - 1995
7,5 4,2 tys. ocen
7,5 10 1 4187
Ziemia 2
powrót do forum serialu Ziemia 2

...jeden z niewielu moich ulubionych. Dodam że oglądałem go po raz pierwszy parę lat temu, gdy był puszczany w pl tv. Być może gdyby nie to dziś oglądając go po raz pierwszy nie był by dla mnie tak ważny.

Jakiś czas temu odświeżyłem sobie cały I i niestety ostatni sezon a wspomnienia z dawnych lat wróciły...

Piękna podróż, wyraziści, ciekawi bohaterowie, wciągający i bardzo dobry klimat. i... niedosyt z braku następnego sezonu.

Najgorsza strona tego serialu to właśnie to, że nie powstały dalsze odcinki. Ciekawość zżera... a końca nie widać... szkoda!

chacirys

ano, serial był w dechę xD sam sobie odświeżam całą serie. Teraz moda na remake, może i ten serial się takowego doczeka :)

chacirys

Ja ten serial oglądałem jakieś 13 lat bodajże i wtedy bardzo mi się podobał, chociaż niewiele z tego oglądania pamiętam. Dzisiaj przypomniałem sobie o jego istnieniu i postanowiłem odświeżyć. Niestety chyba poprzestanę na pierwszym odcinku bo dla mnie jakoś ne wytrzymał próby czasu i czuć go mocno naftaliną. Z resztą oglądając go wtedy byłem dzieciakiem i co innego podobało mi się niż teraz, po za tym przez te kilkanaście lat obejrzałem bardzo wiele filmów i seriali więc wymagania moje znacznie wzrosły. Nie chce sobie psuć dobrych wspomnień o tym serialu więc daruję sobie obejrzenie jego reszty choć nawet nie pamiętam jak się skończył. Kilka razy odświeżałem już sobie filmy z okresu dzieciństwa i bardzo niewiele z nich podobało mi się teraz. Niestety:(