witam,
czy ktoś wie kto czytał listy dialogowe w tym serialu ? mam cały czas ten głos w głowie, szukam szukam i nie mogę znaleźć :/
wiecie może gdzie dorwać ten serial z lektorem pl dajcie znać jak wiecie :-) mpje GG 7933415
pan lucjan szołajski czytał kiedyś kreskówkę stara jak świat nawet nie pamiętam o czym ale bardzo bym chciał ją obejrzeć jedyne co mi utkwiło w pamięci to to że jakiś młodzian w tej kreskówce przyleciał statkiem do ojca czy coś takiego osłoniętego polem siłowym gdzie chcieli dostać się źli ale nie mogli bo pole wpuszczało tylko tych dobrych wiem ze szukam igły w stogu siana ale ten obraz bardzo mi utkwił w pamięci ze wczesnego dzieciństwa i chciałbym go odtworzyć w pełni
nie znalazłem wszedzie tylko z napisami weerrrrrrrr ale będe twardy nie będe oglądał z napisami takiego zabytka z napisami za chiny ;]
nie rozumiem po jaką cholerę ludzie piszą na forum że z lektorem...masz racje iitv to jedno wielki G....
Racja, przyznaje się do błędu, zasugerowałem się napisem że "Odcinki seriali są z polskim lektorem lub napisami", i kiedyś coś tam oglądałem z opcją 2 linków do wyboru a że ni korzystam z tego badziewia za często nie zauważyłem że tak piszą przy każdym filmie. Tak więc... nie linczujcie chłopaki...