PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=97314}

Ziemia 2

Earth 2
1994 - 1995
7,5 4,2 tys. ocen
7,5 10 1 4187
Ziemia 2
powrót do forum serialu Ziemia 2

witam,
czy ktoś wie kto czytał listy dialogowe w tym serialu ? mam cały czas ten głos w głowie, szukam szukam i nie mogę znaleźć :/

lusioo

lucjan szołajski

ocenił(a) serial na 8
szpachla

wiecie może gdzie dorwać ten serial z lektorem pl dajcie znać jak wiecie :-) mpje GG 7933415

damian252

Archiwum tvp. Zgłoś się na Woronicza udzielą informacji

ocenił(a) serial na 8
unimatryca2009

O popatrzcie go jakiś cwaniak pff :D

damian252

i znalazłeś?

ocenił(a) serial na 8
Indra_5

nie szukałem czekam na gotowca';p

ocenił(a) serial na 9
damian252

pan lucjan szołajski czytał kiedyś kreskówkę stara jak świat nawet nie pamiętam o czym ale bardzo bym chciał ją obejrzeć jedyne co mi utkwiło w pamięci to to że jakiś młodzian w tej kreskówce przyleciał statkiem do ojca czy coś takiego osłoniętego polem siłowym gdzie chcieli dostać się źli ale nie mogli bo pole wpuszczało tylko tych dobrych wiem ze szukam igły w stogu siana ale ten obraz bardzo mi utkwił w pamięci ze wczesnego dzieciństwa i chciałbym go odtworzyć w pełni

ocenił(a) serial na 8
ramzes1985

nie znalazłem wszedzie tylko z napisami weerrrrrrrr ale będe twardy nie będe oglądał z napisami takiego zabytka z napisami za chiny ;]

damian252

A wiesz, że może nie być ... :(

ocenił(a) serial na 9
ramzes1985

Sprawdź kreskówkę "Ulisses 31" bo to może być to

unimatryca2009

Ten serial leciał na polsacie a nie na tvp, więc na woronicza go nie będzie.

kolsol

Na TVP2- tytuł polski NOWA ZIEMIA. POlsat emitował gdzieś rok później jako Ziemia 2.

ocenił(a) serial na 8
lusioo

na iitv jest z lektorem. ale nie pamietam czy z luckiem...

ocenił(a) serial na 10
hud

tam nie ma z lektorem na iitv

ocenił(a) serial na 8
bialas207

bo iitv to jedna wielka kupa ;] prawie nic nie maja z lektorem ;]

ocenił(a) serial na 10
damian252

nie rozumiem po jaką cholerę ludzie piszą na forum że z lektorem...masz racje iitv to jedno wielki G....

ocenił(a) serial na 8
bialas207

Racja, przyznaje się do błędu, zasugerowałem się napisem że "Odcinki seriali są z polskim lektorem lub napisami", i kiedyś coś tam oglądałem z opcją 2 linków do wyboru a że ni korzystam z tego badziewia za często nie zauważyłem że tak piszą przy każdym filmie. Tak więc... nie linczujcie chłopaki...

ocenił(a) serial na 8
hud

Już pamiętam gdzie się na to natknąłem, na YT był jakiś odcinek...
http://www.youtube.com/watch?v=08G_ibjHRGQ