to jest najlepszy serial jaki kiedykolwiek ogladałam...i bardzo szkoduję że go przerwano...a tak wogule mam pytanko..to były tylko 2 sezony tak??
racja, też się zgadzam z tym, że był to bardzo dobry serial
ale był tylko jeden sezon
szczegóły pod podawanym juz linkiem z wikipedii ( http://en.wikipedia.org/wiki/Earth_2_(TV_series) [en.wikipedia.org/wiki/E...] ) : "Earth 2 was canceled before production of the second season could begin (...)"
pozdrawiam
Kiedy ten serial leciał na polsacie miałem może z 9-10 lat, ale pamiętam że bardzo mnie wciągnął chociaż nie rozumiałem wtedy z niego za wiele. Ale mimo wszystko pozostawił we mnie trwały ślad i ostatnio przez 2 tygodnie nie wyłączałem kompa tylko po to żeby sciągnąć wszystkie odcinki i obejrzeć jeden po drugim. Wkurza mnie jedno - serial do dzisiaj ma wielu fanów na całym świecie, wiele osób się w niego wciągnęło a skubańcy zakończyli go można powiedzieć w połowie.. mogliby chociaż nakręcić pełnometrażowy film co by ludziom w okrojonej wersji pokazać jak to się wszystko skończyło. Ale jest jeszcze iskierka nadziei.. serial oparty był na powieści.. może chociaż książka nie jest w połowie przerwana :D .. poza tym czytałem gdzieś niedawno na jakiejś stronie amerykańskiej o próbie wznowienia serialu, z nowym reżyserem, prawdopodobnie również z nową obsadą, ale niestety nie zwróciłem uwagi na datę tej wiadomości więc nie będę robił wam złudnych nadziei bo może to być już dawno przeterminowane.