Kwintesencja zepsucia Netflixa. Szkoda ze padło na Snydera.. Niegdyś wyczekiwało się na jego filmy, teraz.. szkoda słów. Do brzegu! Film pokazuje nagość, gejizne, zepsucie. Gdyby szło o rozwałkę, spoko, ale cała reszta jest tylko po to by szokować i deprawować. Już teraz młodzież nie wie w którą str ma skręcać, a scena trójkąta nie pomaga. Naprawdę szkoda.
Jeżeli chodzi o dojrzałość opowieści o mężnych wojach - dałoby to radę.
dokladnie. Alez to jest zepsute i broken na wielu poziomach i nie mowie tego z fascynacja. Obrzydliwe wykorzystywanie medium, kultury, nazwiska do epatowania dziwadztwami, ze niby cool i normalne. Konskie przyrodzenia, babo chlopy, obojniaki. Tylko bez stojacej kuski, bo to juz nienaturalne. ero film, udajacy cos artystycznego niby, dla jakichs zindoktrynowanych dziwakow. A Snydera bym nie zalowala, forse wzial i pewnie tylko mu sie oczka swiecily, ze moze swoje glupoty w wikingow wcisnac.
Polecam udać się do kościoła i wyspowiadać się, że obejrzałaś to plugastwo. Polecam tylko prawilne filmy. Dodam że Seksmisja do takich nie należy.
btw jestem przekonana, ze lokiego dubbinguje czarny, ma negroidalne usta postac, niepasujace do calosci. Groteskowo to wyglada, a mozna bylo zrobic to bez takich sugestii, zupelnie neutralnie.
Dobrze podsumowaliście. Animacja zyskałaby, gdyby tego woke ścierwa nie zaimplementowali.
P.S.
Ale od głosu Lokiego to się odp, bo ma właśnie doskonale dobrany głos jak na boga oszustw i intryg.
O to już poszło aż tak daleko. Podejrzenie że za większymi ustami rysunkowej postaci musi kryć się murzyn podkładający głos. Dodam że dubbing jest dostępny w języku polskim. Kto wie może tam też jest murzyn :D. Makumba?
(...)Gdyby szło o rozwałkę, spoko, ale cała reszta jest tylko po to by szokować i deprawować.(...) czyli morderstwa i przemoc spoko, ale seks gejowski to granica nie do przekroczenia... śmiechłem. ;)
Wydaje mi się że tak. W dragon ball też masz przemoc, ale raczej każdy wie że jest to granica nie do przekroczenia. Natomiast spaczenie sexualne może nakręcać mlodziez aby robiła rzeczy których nie powinna. Pies z psem szczeniaka nie spłodzi, więc jak widać przeczy to naturze.
Ale Ty jesteś nawiedzony, tych twoich dewockich religijnych wypocin nie da się czytać. Widać, że nie wiesz co się dzieje z młodzieża obecnie i bez nettflixa mają łatwy dostęp do dragów i uprawiaja dużo se**. Dużo większa szkode robią dzieciom organizacje kościelne ktore namawiają aby dzieci nie szczepiły się na HVP
Młodzież nie będzie robiła rzeczy których nie chce, a orientacja seksualna nie jest wyborem. Owszem, może będą eksperymentować, ale na tym się skończy i większość będzie hetero. Natomiast dla tych kilku/kilkunastu procent miło byłoby żeby ich nie stygmatyzować. Dodatkowo wedle wszelkich norm, seks za obopólną zgodą (jakikolwiek by nie był), nigdy nie będzie czymś gorszym niż mordowanie innych, a zwłaszcza niewinnych.
Przeprasza ale czy ty jesteś zwolennikiem teorii że gejem można zostać z wyboru? Może uważasz że można też wyleczyć geja z gejostwa? Nie masz pojęcia o czym mówisz tworzysz jakieś teorie z gówna i obwieszczasz je światu. Wygląda to tak jak byś uważał że gejostwo to tylko w ciągu ostatnich 10 lat zostało wynalezione. Całe wcześniejsze wieki naszej historii to piękna heteroseksualna przygoda.
Wypowiedziałem się w kontekście młodzieży. Według mnie, nie jest to na miejscu żeby takie rzeczy pokazywać gdy dzieci mają dostęp do takiej platformy. Tym bardziej że pod płaszczykiem bajki o wikingach mogą się natknąć na coś takiego. Od tego są str xxx, jeżeli kogoś to kreci. A dziś jest robione to po to żeby zepsuć młodzież. Jeżeli Tobie to leży- Git. Mnie nie bardzo. Nie sądzę żeby którykolwiek rodzic chciał aby jego dziecko się natknęło na coś takiego
Gościu, ta animacja jest w kategorii od 18. Jeżeli rodzic chce mieć kontrole co robią dzieciaki to wstawia im na netflixie kontrole na mozliwosc ogladania filmow odpowiedniej kategorii wiekowej. Jednak znajac życie maja to gdzies i tego nie robia bo nie chce im sie poszukać jak to znaleźć. Filmy tutaj powinny być oceniane po jakości fabularnej i kunsztu filmowego. A nie ja nie lubie takich scen to dam 1*. Chociaz po fabule i logice całego wątku oraz za całokształt, nie mowie tu o sceny sexu bo to wizja autorska, nie należy się więcej niz 4. A o poglądach kościelnych to z ambony.
Ten serial nie nadaje się dla dzieci z wielu zupełnie innych powodów niż dwie sceny nieheteronormatywnego seksu... Latające co chwilę flaki czy wulgaryzmy są ok, ale trójkąt to już zgroza?
Bo każde dziecko ma dziś dostęp do netflixa i chętnie włączy sugerowana bajkę o wikingach, nie mając pojęcia co tam zastanie. Co więcej nawet nie ostrożny rodzic z chęci skupienia dzieckana bajce pusci to przypadkiem i dziecko będzie oglądało coś czego oglądać nie powinno.
Czyli idąc tym tropem myślenia, nie można stworzyć animacji dla dorosłych bo dziecko zobaczy. Czyli rodzic może pusząc dziecku bajkę dla świętego spokoju? Mając w nosie co ogląda i co to jest
Jedną z pierwszych rzeczy, które wyświetlają się po kliknięciu w serial są słowa: "przemoc, seks, nagość, wulgarny język"...
musisz teraz koniecznie iść do kościoła i się wyspowiadać, że taki straszny serial obejrzałeś... nic, że morderstwa, przemoc, wojna... ważne, że sceny seksu były...
to jest serial dla dorosłych, następnym razem jak przeczytasz 18+ oraz przemoc, seks, nagość, wulgarny język... po prostu nie oglądaj, bo to nie dla ciebie : )
niczego Cię ten serial o bogach nie nauczył...