Właśnie przeczytałam, że może być 3 sezon. Nie ma oficjalnej informacji ale według streszczenia odcinka 48 po ślubie Katii i Andrieja coś ma się wydarzyć i byłaby to furtka na 3 sezon. Osobiście wolałabym żeby zamknęli to w 2 sezonach. Mam nadzieję, że nie zabiją kolejnego męża Katii bo polubiłam postać Żadana. Ktoś w ogóle ma pomysły co to będzie na koniec za szokująca rzecz?
Też o tym pomyślałam ale niby jakim sposobem chociaż w serialu wszystko możliwe.
Teoria o ojcu też spoko. W sumie w tej sytuacji trochę byłoby głupio gdyby to tak zostawili. Chociaż nie jestem fanką pomysłu z 3 sezonem ale lepsze to niż zostawienie historii bez wyjaśnienia.
Może wróci ojciec Grigorija. Nie pamietam dokładnie testamentu, ale wiem że młody Czerwiński dostał dom w spadku. Możliwe, że ojcu coś tam zostało. Nie czytalem wszystkich streszczeń, jedynie kojarze coś że dom kupi Żadan. Może okaże się, że na podstawie dziedziczenia prawnie posiadłość na leży do starego Czerwińskiego, wiec prawnie Żadan przestanie być właścicielem ziemii