Ludzie kochani,
znalazłam na Youtube taki klip: https://www.youtube.com/watch. Czy jest to dziecko Katii czy jakiejś innej kobiety? Czy możecie podać jakieś rzetelne źródła informacji odnośnie tego wątku?
Bardzo dziękuję za odpowiedź, ale skąd ma Pan te informacje?
Przepraszam, że pytam, ale wczoraj trafiłam na grupę facebookową poświęconą "Zniewolonej" i tam ludzie takie teorie wypisują, że głowa mała, np. to, że Aleksej tylko udawał martwego, żeby zemścić się na Grigorijm, że Andrej Żadan jest ojcem Katii, że Piotr Czerwiński jest ojcem Katii itd.
Machnęłam ręką na tę grupę i postanowiłam przenieść się tutaj, bo widzę, że tu dyskutują ludzie na dużo bardziej rzeczowym poziomie.
Czerwiński nie mógł być ojcem Katii, ponieważ nie zdążył zgwałcić jej matki, gdyż wszedł jej ojciec, Stiepan, który pobił Piotra i został skazany na katorgę. Wrócił i teraz prawdopodobnie zamieszkał w młynie, był świadkiem bójki między Aleksiejem a Grigorijem. Grisza zabił Aleksieja, bo w streszczeniu odcinków na stronie superseriale można przeczytać, że Alosza ukazuje mu się z raną przy sercu w czasie, gdy Grigorij jest pod wpływem narkotyków. Żadan to nie ojciec Katii, a jej przyszły mąż, widać, jak wychodzi z nią z cerkwii w zwiastunie drugiego sezonu, jest też na plakatach. Myślę, że dziecko z fragmentu filmu nie będzie dzieckiem Kiti, gdyż nie mogła go mieć ani z Aleksiejem ani z Grigorijem,bo do niczego między nimi nie doszło, a wydaje mi się, że scena ta jest z początku 2.sezonu,kiedy Katia została wysłana do pracy na polu, więc nie poznała jeszcze wtedy Żadana
To ten bogaty chłop, który sam się wykupił, od niego Alosza pożyczył pieniądze w Kijowie, to ten na plakacie z brodą
Nie oglądałem od początku. Myslałem, że to będzie nowy ukochany Katii w 2. sezonie. Stoi bliżej jej niż Alosza.
To dziwne, że na plakacie blisko Katii jest tak mało znacząca postać, a nie ma wielu ważniejszych pojawiających się w prawie każdym odcinku.
Katia ma być chrzestną tego dziecka. Jeśli interesują Panią inne szczegóły, to na stronach z programem TV, np. na teleman.pl, są już streszczenia kilku odcinków z drugiego sezonu, na superseriale.se.pl jest natomiast artykuł opisujący wątek Katii do 33 odcinka włącznie.