PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=833558}

Zniewolona

Krepostnaya
2019 -
7,4 2,4 tys. ocen
7,4 10 1 2440
Zniewolona
powrót do forum serialu Zniewolona

Żadan który bronił Kati, sprzeciwił się Makarowej , sam jej wpajał zasady, nagle okazuje się , że to on pociąga za sznurki i burdele nie są mu obce ! Wytłumaczcie mi logikę , sens ? Czy reżyser zagalopował się ? A może nie ma już co kręcić i dodają bezsensowne wątki nie mające sensu

Piotro8686

Podejrzane było wprawdzie, że Żadan tam przebywał, ale dziwne jest to, że zapłacił Makarowej za wypuszczenie Katii z burdelu i rozrywki dla Holendra. Jeżeli ten przybytek był jego to dlaczego w ogóle za to zapłacił? Sam sobie? I te pouczenia, żeby nie marnowała życia dziewczyny, skazując ją na to co przeszła sama Makarowa? Dla mnie rzeczywiście już w 2. sezonie było podejrzane skąd Żadan zdobył tak ogromny majątek, dlatego ucieszyło mnie, że nie okazał się takim kryształem, ale twórcy tutaj zapętlili się. Wyszło mało wiarygodnie…

rafal4792

Brak natchnienia na dalsze losy wskazuje, że z dość wciągającego serialu robi się nudna telenowela . Trochę na siłę i robione pod publikę . Ta jego cioteczka tez niezłe ziółko. Niby taka dobra a cwaniara . Przecież logiczne , że gdybyŻadan rządził burdelami mógłby w każdej chwili bez problemu uwolnić Katie . Jeszcze brak sensu gdy mówił , że Makarowa trzyma dziewczynę na sile i to umoralnianie. No sory!!!Nie wiem dlaczego ale uważam , że Książę teraz zwodzi Katie aby później zadać jej ostateczny cios. Zrobi coś na miarę poprzedniego związku i zemści się całym sobą na Żadanie. Coś mi nie gra ta jego ogromna pomoc . W pierwszych odcinkach sezonu dawał jasno do zrozumienia ,że uderzy w najczulszy punkt Żadana. Obawiam się , że i tak Żadan z towarzystwa jest jeszcze najmniej zepsuty . A Katia to marzycielka która musiała , że ten szpital budowa to takie hop siup szybka piłeczka bez ponoszenia kosztów .

Piotro8686

Mnie drażni też to, że ona tak ufa Oldze i księciu. Przecież książę to niedoszły zabójca, nawet jeżeli przyjąć, że ma swoje powody. Olga z kolei może chcieć zemsty na Żadanie za nieodwzajemnioną propozycję matrymonialną i związany z tym skandal. Wydaje się co prawda być szczera, ale Katerina nie może tego wiedzieć. Nie rozumiem też, dlaczego jest tak surowa dla męża i nie próbuje przyjąć jego wersji, dać szanse. Przecież życie nie jest takie proste. Nie wiem też, dlaczego pojechała do Natalii? Ok, moralnie nie jest winna śmierci Grigorija, ale Natalia może to odbierać inaczej. Poza tym, obecność Katii - kobiety, która wzbudzała dziką namiętność zmarłego męża, może być dla Natalii sama w sobie bolesna. Bardzo mnie irytuje Katerina w tym sezonie.

rafal4792

Nowa Katia jest bardzo podoba do Natalii . Mogli dobrać bardziej charakterystyczną postać . Czy faktycznie nie ma na Ukrainie aktorek przypominających Kowalczuk ? Wątpię . I ten wybór zakonu , że akurat do niej udała się po pomoc bardzo mnie dziwi . Przecież Natalia zmieniła się niesamowicie i dla mnie nawet w sutannie nie należy do miłych postaci . Kiedyś była słodka dobra i oddana , z charakterem kobieta, silna a teraz na sile chcą zrobić matkę przełożona która daje niby jaki przykład ?? Cudowne orzeźwIenie Katia chyba faktycznie nie ma do kogo udać się po pomoc. Ja bym bardziej widziała ją u Doroszenkow ale po stronie brata . Żadan tez mnie rozczarował ! Chciał zemsty za brak pomocy od strony podległego lekarza ? Słabe

Piotro8686

Gdy zobaczyłem trailer to nawet przez moment pomyślałem, że to Natalia, więc racja. Priss jak i Kowalczuk pochodzą akurat z Rosji… nie wiem, czym się kierowali na castingu. W każdym razie przyzwyczaiłem się do Priss, więc nie zwracam już na to za bardzo uwagi. Mnie coraz bardziej z kolei irytuje ten schemat, że ona wiecznie gdzieś ucieka. Wcześniej było to zrozumiałe, bo była niewolnicą a teraz już nie jest przecież, powinna raczej dać szansę mężowi na wyjaśnienie, w obecności kogoś zaufanego, np. Pawliny czy tej Olgi. Żadan powiedział Bogdanowi, że sam się zajmie lekarzem, więc na dobrą sprawę nie wiadomo, czy coś mu zrobił. Obawiam się natomiast, że weźmie odwet na Nazarze.

Piotro8686

Mysie , źe ona chyba bardziej boi się , że mąż ją kolejny raz uwięzi. Stąd chęć ucieczki . Dla mnie pomysł chybiony i bardzo pospolity . Coś się dzieje i zaraz ucieczka ? Ok więził ją ale biczem nie dostała i mogła zwyczajnie dać mężowi szanse . Zrobili z niej niewiadomo kogo , jest chyba bardziej święta niż Natalia. Nie widzi ile mąż zrobił dobrego dla biednych tylko osądza na podstawie jednego uszczerbku ,sama korzystając z jego majątku ( ją przecież tez uwolnił bo miał ku temu finanse ) . Osoba o poglądach bardzo zacofanych . Naiwna . Kiedyś lubiłem tą Postać dzisiaj mam mieszane uczucia . Z tego co wiem serial jest bardziej popularny u nas niż na Ukrainie . I aktorzy z Rosji nie wywierają na mnie szczególnego wrażenia . Mogli obsadzić rodaków

Piotro8686

Dziwne to wszystko. W 2 sezonie robili z Żądaną świętego. Kazdemu pomagał. Angażował się we wszystko, jego zachowanie mogło by nodbierane jako uczciwe. W dodatku przyjaźnił się z mężem ukochanej Mikołaja i z samym Mikołajem. To są dobrzy i mili ludzie. Co do burdelu to chyba jakieś udziały nie byłyby problemem. To w końcu interes. Każdy biznesmen pewnie je miał bo to dochodowy interes. Żądan jako bywalec takich przybytków to nie byłoby nic dziwnego. W końcu byl wolny. Nie każdy miał ochotę utrzymywać regularna kochankę. Albo burdel mógł być miejscem spotkać do interesów. Teraz za bardzo namieszali w tym sezonie zmieniając wątki z drugiego. Nigdy nie byłam wielką fanką Żądana, ale jak już zrobili z niego i Katii live story to mogli przy tym zostać. Kolejny niewypał w jej życiu? Ilu jeszcze facetów będzie miała?

ignis_2

No tak Katia chce szpital dla ubogich ,ale już nie myśli za jakie pieniądze będzie finansowany ? Dziewczyna z tych co myśli : czarne to czarne a białe to białe . A sama bez wad nie jest …. Z Żadanem natomiast ostro przesadzili. Takich metamorfoz nie lubię i może dlatego oglądam serial po łepkach . Brak Aloszy i pierwszego sezonu . Wszystko kręcone na sile bez wątku polotu. Z fajnego serialu wyszły flaki z olejem