PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=833558}

Zniewolona

Krepostnaya
2019 -
7,4 2,4 tys. ocen
7,4 10 1 2440
Zniewolona
powrót do forum serialu Zniewolona

Proszę powiedzcie że to nie był koniec i proszę nie taki

ocenił(a) serial na 5
Sonea1994

Jestem rozczarowany.

Radziio

Ja też i jest mi tak bardzo smutno błagam o kontynuację. Czy ktoś wie czy będzie 3 sezon?

ocenił(a) serial na 5
Sonea1994

Nic nie wiadomo

Sonea1994

Myślę, że jednak powstanie trzeci sezon, bo nikt nie pozbywa się tak łatwo kury, która znosi złote jajka. Ale uśmiercenie drugiego męża tuż po ślubie, prawie w taki sam sposób (morderstwo) jak pierwszego trochę mnie rozczarowało. Mogli trochę się wysilić! Ale z kolei takie zakończenie zostawia więcej możliwości dla różnych rozwiązań w trzeciej serii: przecież małżeństwo nie zostało skonsumowane, więc w świetle prawa nie jest ważne. Może ojciec Grigorija, który właśnie wraca do Czerwinki pójdzie tym tropem i będzie chciał podważyć dziedziczenie Czerwinki przez Katię po Żadanie. Zresztą nie bez powodu wprowadzili znów postać starego Czerwińskiego, myślę, że to jest taka furtka do trzeciego sezonu.
Jest też grupa internautów, którzy uważają, że ten ślub i morderstwo Żadana to był tylko sen Katii i w rzeczywistości nic takiego się nie stało, a ślubu jeszcze nie było. To też może być ciekawym motywem dla serii trzeciej.
A może to jednak nie był sen, ale Żadan cudem przeżyje. Możliwości jest dużo i głupim byłoby nie wykorzystać tego w kolejnej serii.

ocenił(a) serial na 7
madlen114

opcja ze snem to byloby dobre rozwiazanie, tym bardziej ze ta scena wygladala, jakby byla projekcja snu... wtedy trzeci sezon moglby byc o tym jak to Katia z mezem 'naprawiaja' swiat...gorzej jesli wybiora droge dalszego 'znecania sie' nad glowna bohaterka, no bo ilez mozna...