PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483173}

Znudzony na śmierć

Bored to Death
2009 - 2011
7,1 2,0 tys. ocen
7,1 10 1 2014
6,5 4 krytyków
Znudzony na śmierć
powrót do forum serialu Znudzony na śmierć

W necie można juz zobaczyć 1 i 2 odcinek tego serialu i powiem tylko, że po niewypale jakim był Hung ten serial ma predyspozycje do przwrócenia dawnej chwały HBO jako najlepszej telewizji.

radek1029

Nie sądzę, żeby Hung był niewypałem, z jakiegoś powodu zamówili drugi sezon. Hung jest po prostu...specyficzny. Ma taki...hmmm...nudnawy styl narracji (?), który po prostu nie każdemu się podoba.

ocenił(a) serial na 8
mjoodek

Hung jest rewelacyjny...!!! Taki naturalny... Ray nie staje się super żigolo w drugim czy trzecim odcinku. Nawet nie w 10-tym. Co jest o wiele fajniejsze bo człowiek wyczekuje kulminacji a cały czas siedzi w prologu... Biznes nie zawsze się udaje. Tym bardziej jak handlujesz fiutem (^_^)

ocenił(a) serial na 8
radek1029

Siema. Jeśli chodzi o "Bored to Death" to po pilocie jestem w stanie dać mu duży kredyt zaufania. Dobrze opowiedziana historia ze swoim specyficznym tempem, narzuconym przez grę Schwartzman'a. I o ile patent pisarz-detektyw był już min. w "Castle" to tutaj też ma to jakiś sens. Czekam na więcej.

wesker178

Przez to, że główny bohater jest takim nieudacznikiem z drobnymi nałogami, do tego bawi się w detektywa, a akcja rozgrywa się w Nowym Jorku - mam woody-allenowskie skojarzenia. Pierwszy odcinek całkiem w porządku. Czekam na więcej.

ocenił(a) serial na 5
Borderline

też jestem po pierwszym odcinku i mszę przyznać, ze jestem mile zaskoczona ;) i czekam na dalsze części żeby zobaczyć co to z tego dalej wyjdzie ;)