PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=727710}

Zoo

2015 - 2017
6,4 3,8 tys. ocen
6,4 10 1 3781
Zoo
powrót do forum serialu Zoo
ocenił(a) serial na 8
Izabela003

Tak(tego sezonu). Do końca nie wiadomo czy będzie kolejny sezon czy nie

mitch1986

Czy tylko ja nie jestem zadowolona z ostatnich kilku odcinków? Kurcze... zapowiadal się super serial,ale ostatnie 2-3 odcinki mi się nie podobały,a 13 ogladalam już na siłe... szkoda.Mam nadzieje,że drugi sezon o ile powstanie,bedzie trzymal poziom pierwszego z początku,chociaz,mysle,że na tym sezonie zakończą. Coś podobnego jak było np. z Terra Nova.

ocenił(a) serial na 8
Izabela003

Ost odcinek faktycznie...no można by go zrobić lepiej.....Wszystko było bardzo chaotyczne według mnie. Może nie jest najlepszy ale wydawano już większe gnioty także trzymam kciuki za 2 sezon;p

mitch1986

Ciekawe czy w ogole powstanie :) Ale chetnie bym obejrzała kolejne odcinki.

ocenił(a) serial na 8
Izabela003

Szukam cały czas info, jak tylko się czegoś dowiem dam znać;p

ocenił(a) serial na 8
mitch1986

Sam się właśnie dowiedziałem- http://naekranie.pl/aktualnosci/zoo-bedzie-2-sezon-751680

mitch1986

O super :D Chcociaż,w sumie wolałabym,żeby porzadnie zakończyli pierwszy... no ale zobaczymy,może w drugim sezonie,poziom wroci :D

ocenił(a) serial na 8
Izabela003

Najważniejsze aby w ogóle udało im się jakoś zakończyć i nie było kolejnego razu ( Visitors, Hannibal np) kiedy nigdy nie poznamy zakończenia.

mitch1986

Dokładnie.Tez już mam tego dość, ogladam jakiś serial,jest fajnie,nagle koniec serialu,ale bez zakończenia i brak kontynuacji....najgorzej :D

ocenił(a) serial na 8
Izabela003

Pozostaje mieć nadzieję, że w tym przypadku nie będzie podobnie i poznamy zakończenie ( chociaż to jest mankament nie tylko ostatnio serialu ale i filmów- ekranizacji książek. Zekranizują jedną część, apetytu narobią po czym stwierdzą, że nie opłaca się zekranizować całej historii. Fakt, że powstają kolejne części takiego "cuda kinematografii" jak Ludzka Stonoga czy te całe Sharkinada, zmusza do zastanowienia się o co w tym wszystkim chodzi;p;p;p Pozdrawiam i miłego oczekiwania na 2 sezon;d