Zapowiada się na bardzo ciekawy serial. Dobra obsada, liczę, że będzie naprawdę dobry.
no nie wiem akurat z tresci zapowiedzi to wychodzi jakis kompletny absurd rozumiem gdyby owady zaczely ludzi atakowac i spozywac to ok ma to sens ale zwierzeta? paru gosci z karabinami i konczy sie rewolucja ala folwark zwierzeca czy tez inna babe swinka ;]
Trudno się nie zgodzić, lwy są gatunkiem wymierającym, a w serialu próbują zrobić z nich krwiożercze bestie gotowe przejąć planetę.Trochę mi to kojarzy się z Rekinado:)Wcale się nie zdziwię jak lwy zaczną, skakać po wieżowcach, o ile im budżetu starczy na CGI.
po 1 odcinku daje 8 bo mnie wciągnął ,ciekawi mnie co będzie dalej no i jest to "coś innego" w serialach ,jakiś nowy temat ,a nie coś oklepanego.Tak czy inaczej możecie się nie zgadzać ale mi się 1 odcinek podobał więc mu "kibicuje"
no i według mnie dalej o dziwo dobrze się trzyma i broni przed krytyką,a pomysł trzyma się kupy i jest logiczny
Zgadzam sie co do tych nietoperzy. One pierwsze w dodatku by zamarzly i wyzdychaly, zanim wychlodzilaby sie stacja.
W 6 odcinku zobaczyłem coś niesamowitego.Za klientką do mieszkania, wlazł 500 kilogramowy niedźwiedź, a ta nawet go nie zauważyła:) Niedźwiedzie to jednak sprytne bestie, potrafią się ciszej skradać ja myszki;)
Cichy, jak cichy... Ale odór jego ciała i futra zostalby momentalnie wyweszony przez znajdujacego sie w tym samym, niewielkim pomieszczeniu czlowieka.
Podobnie bzdurne jest, ze na odpedzenie nietoperzy ultradzwiekami wpadl tylko jeden naukowiec. Ja jako laik wpadlem na ten pomysl w poprzednim odcinku, jak tylko zobaczylem te stada nad miastem - czyli po kilkunastu sekundach.