PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110859}

Zorro

1957 - 1959
7,6 13 tys. ocen
7,6 10 1 12579
8,2 8 krytyków
Zorro
powrót do forum serialu Zorro

3 SERIA - KIEDY???

ocenił(a) serial na 10

Ludzie! Ja nie wiem jak Wy, ale ja już pomalu trace cierpliwosc... Ten serial jest niesamowity, swietny i jedyny w swoim rodzaju! Dlaczego TVP nie chce zająć się tą sprawą i wykupić trzecią serię?!!!

użytkownik usunięty
madlena5

Tego to nawet amerykańscy naukowcy nie wiedzą! :) A tak poważnie to naprawdę powinni coś z tym zrobić. My tu czekamy i, jak piszesz, tracimy cierpliwość. :)

ocenił(a) serial na 10
madlena5

Wiele bym dał, aby serial poszedł dalej. ;)
Uwielbiam go!

ocenił(a) serial na 10
madlena5

jako tako nie ma 3 serii tzn jest w sumie 78 odcinkow (wg wikipedii), niektore zrodla podają ze mieszcza sie one w dwóch seriach inne ze w trzech, (wikipedia wlasnie), nie wiem ktore informacje sa tymi prawdziwymi, tak czy siak mozna je wszystkie sciagnac z sieci (78 odc), mi sie udalo! wszystkie w b.dobrej wersji, ripy z tvp2, gdyby ktos szukal moge dac namiary, ale prosze pisac na PW.

użytkownik usunięty
parys88

Oprócz tych 78 odcinków są jeszcze 4 dodatkowe (godzinne), których nie możemy się doczekać w naszej telewizji.

ocenił(a) serial na 10

fakt, są, moja pomyłka, ale porzuciłem nadzieje, że kiedys zobacze ich w pl... :)

użytkownik usunięty
parys88

To chyba jak my wszyscy :)

ocenił(a) serial na 10

Ja nie mogłam ściągnąć 3 sezonu i oglądałam go na youtube po ang. z francuskimi napisami
Ostatni odcinek jest genialny "Auld Acquaintance"