Właśnie skończył się odcinek, na który czekałam 2 lata :D
Troszkę się zawiodłam, Alejandro mógł się nie domyślać, byłoby o wiele ciekawiej ;)
W sumie to masz rację ale z tego co pamietam ojciec bedzie go teraz wspierał :))) bardzo dobrze jednak że nie skorzystał z amnestii dla tej Anny Marii. Dziewczyna chociaz urodziwa to jednak zakochana była w Zorro a nie w Diego, i niewiadomo jak by zareagowała jak odkryłaby prawdę...
Oj, że się nie pokazał AnnieMarii to i ja się cieszę :) Fajnie by jednak było, gdyby ojciec dowiedział się i był tym baaardzo zaskoczony. No i o ile pamietam, nikt już się więcej nie dowie...
Tzn. ojciec dowiedział się, nie? Niech mi ktoś opisze ten odcinek bo na wakacjach byłam i przegapiłam. Jeśli nie tu to na majla: kate.nst@vp.pl Z góry dzięki :)
Było tak: Ogłoszono, że jesli Zorro do którejśtam godziny pojawi się (nie pamiętam gdzie) i zdejmie maskę, zostaną mu wybaczone wszystkie "przewinienia" (a przy okazji poślubi go Anna Maria) Diego chciał się ujawnić, ale zatrzymał go człowiek przebrany za Zorra, który w efekcie okazał się Alejandrem de la Vegą. "Ja... Wiem od dawna. Od bardzo dawna" powiedział i przekonał syna żeby nadal pozostał Zorro.
Jejciu!!! Naprawde był taki odcinek? Z tym przebranym Alejandrem?? Muszę go koniecznie obejrzeć! A propos tych odcinków to pamietam, że kiedys dawno temu w sobotnie ranki byly puszczane po 2 odcinki i to bylo na TVP1. Mysle, ze można by napisac maila do TVP1, zapytac, czy mają (bo nie jestem pewna)te wszystkie odcinki i czy zamierzaja je kiedys puscic w TV. SZkoda byloby nie obejrzec tych pozostałych odcinków...:) Co wy na to? Piszcie:)