PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110859}

Zorro

1957 - 1959
7,6 13 tys. ocen
7,6 10 1 12579
8,2 8 krytyków
Zorro
powrót do forum serialu Zorro

Amnesty for Zorro

ocenił(a) serial na 10

Właśnie skończył się odcinek, na który czekałam 2 lata :D
Troszkę się zawiodłam, Alejandro mógł się nie domyślać, byłoby o wiele ciekawiej ;)

Phea

W sumie to masz rację ale z tego co pamietam ojciec bedzie go teraz wspierał :))) bardzo dobrze jednak że nie skorzystał z amnestii dla tej Anny Marii. Dziewczyna chociaz urodziwa to jednak zakochana była w Zorro a nie w Diego, i niewiadomo jak by zareagowała jak odkryłaby prawdę...

ocenił(a) serial na 10
telimena79

Oj, że się nie pokazał AnnieMarii to i ja się cieszę :) Fajnie by jednak było, gdyby ojciec dowiedział się i był tym baaardzo zaskoczony. No i o ile pamietam, nikt już się więcej nie dowie...

ocenił(a) serial na 10
Phea

Tzn. ojciec dowiedział się, nie? Niech mi ktoś opisze ten odcinek bo na wakacjach byłam i przegapiłam. Jeśli nie tu to na majla: kate.nst@vp.pl Z góry dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
KateFox

Było tak: Ogłoszono, że jesli Zorro do którejśtam godziny pojawi się (nie pamiętam gdzie) i zdejmie maskę, zostaną mu wybaczone wszystkie "przewinienia" (a przy okazji poślubi go Anna Maria) Diego chciał się ujawnić, ale zatrzymał go człowiek przebrany za Zorra, który w efekcie okazał się Alejandrem de la Vegą. "Ja... Wiem od dawna. Od bardzo dawna" powiedział i przekonał syna żeby nadal pozostał Zorro.

ocenił(a) serial na 10
Phea

Jejciu!!! Naprawde był taki odcinek? Z tym przebranym Alejandrem?? Muszę go koniecznie obejrzeć! A propos tych odcinków to pamietam, że kiedys dawno temu w sobotnie ranki byly puszczane po 2 odcinki i to bylo na TVP1. Mysle, ze można by napisac maila do TVP1, zapytac, czy mają (bo nie jestem pewna)te wszystkie odcinki i czy zamierzaja je kiedys puscic w TV. SZkoda byloby nie obejrzec tych pozostałych odcinków...:) Co wy na to? Piszcie:)

ocenił(a) serial na 10
madlena5

Ja też uważam że mogliby puścić reszte odcinków. Amnestia to 52 odcinek.

ocenił(a) serial na 10
mlena707

No proszę. Jakaś dobra dusza zlitowała się nad biednymi internautami, którzy są zdani na łaskę TVP :)
http://www.veoh.com/userVideos.html?username=10dasvik

Może jeżeli poczekamy trochę zobaczymy ostatnie odcinki?...