Kurde ale obejrzał bym sobie ten serial :D To istne arcydzieło , oglądałem go pare lat temu na tvp1 i chyba 4 lata temu na tvp 2 w wakacje teraz go już nie puszczą a nigdzie nie moge go znaleźć do kupienia ani do ściągnięcia a na necie jeszcze to intro znalazłem to mam taką chęć na obejrzenie ;p
http://www.youtube.com/watch?v=JJEE282OfjA&feature=related
Proszę bardz
http://chomikuj.pl/rafal070/Filmy/!!!!Seriale!!!!/Zorro%281957%29
Kurde wolałbym ściągnąć z torrentów lub gotowe linki z RS... Ale masz 2 serie a z tego co wiem były 3 :)
To nie mój chomik :P
Owszem, były 3, ale polska telewizja nie kupiła trzeciej (która składa się z 4 godzinnych odcinków) i która nawet nie została pokolorowana z tego co wiem.
Jak się przekroczy miesięczny limit to trzeba. Można też poczekać az limit się odnowi.
W internecie można ściągnąć tylko 1 i 2 sezon. Ale są jeszcze 3 albo 4 odc. 3 sezonu
Można je obejrzeć w częściach na youtube, ale są po angielsku z francuskimi napisami.
a przyjacielu wybacz czy ty znasz wszystkie odcinki zorro z sezonu 1 i 2 odp ważne
aha to fajnie bo szukam 2 seriali zorro wiesz jednego odcinka to jest pierwszy który szukam odcinka gdzie don diego dostał list od jakiejś seniority i chciał go przeczytać ale Zorro go przeczytał, i nie wiem jak ten 2 odcinek bo nie wiem jak sie zaczęło bo nie chce skłamac to byłotak ze don diego i don alejandro siedzieli chyba w tym oberzy jak by i grali karty chyba lub jacys bandyci i chodizło o pieniadze o które grali ,chyba grali karty na pieniadze i pamiętam ze jak była prawie koncówka seirlau ze bandyci sie umówili na partyjkę gry chyba w karty i przy był zorro bo jakiś bandyta chciał uczciwego człowieka oszukać cos takiego było tak nie więcej pamiętam nie wiem czy to był sezon 1 czy 2 chyba w 2 ale mogę sie mylić prosze justyna pomóż mi nie wiem czy te 2 odcinki były w 1 czy 2 sezonie chyba w 2 kurcze pomóż mi jak znajdziesz to mam posbe napisz jaki seozn np 2 i któy to był odcinek czy 2 czy nnp 15 ok pliska
Tych wszystkich elementów nie było w jednym odcinku. Był jeden, w którym Diego dostał list od Anny Marii dla Zorro, więc aby go przeczyta przebrał się za niego. Diego i don Alejandro nigdy nie grali razem w karty w oberży. Był jeden taki odc. w którym do Los Angeles przybył czowiek, pojedynkujący się na pieniądze, i sprowokował walkę z Diego w nadziei, że mu odmówi i załagodzi sytuację sporą gotówką ;) Nie wiem, czy chodziło ci o te odcinki?
no no ote ale nie wiem z jakiego sezonu był czy z 2 czy 1 i prosze któe był to odcinki wiesz czy to był np 8 czy 15 prosze bo własnie mi oto chodzi kurde prosze poratuj mnie a ty lubisz ten serial jak chceszmozemy otym pogadac na gg, ale nie zmuszam odpisz pliska
tak chodiz ote odcinki ,halo jest tak ktoi które był to odcinki z 2 sezonu i czy to był 12 czy jak ??
odc. 13 sezon 2 to ten, w którym Diego miał się pojedynkować,
ten z listem, na pewno był w końcówce 1 sezonu, jak znajdę to dopiszę.
Pozdrawiam
ok ,ale 13 odcinek był amnesty for zorro tam gdzie diego miał sie zdradzic ze jest zorro ten to mam ale tan ten musiał byc albo 14 albo 12
nie moge znalesc to poszukaj gdzie czyta ten list don diego bo na pewno nie przy 13 odcinku
Ten z listem to drugi sezon, odcinek nr 5. Końcówka.
A ten drugi fragment... Niestety jeszcze nie wiem - skończyłam na 13 odcinku drugiego sezonu - dotychczas tego nie było. Więc pewnie gdzieś dalej. W najbliższych dniach będę oglądać kolejne, zależnie od wolnego czasu... Jeśli będę pamiętać, to zwrócę na to uwagę i ci podam. Tylko nie wiem, czy wciąż potrzebujesz informacji ;)
nie dzięki bo te co chciąłem juz znalazłem wiesz, a nie wiem czy jestes kobietą a znasz sie na materiałach jak tak odezwi sie na ten numer gg bo to pilne 13948730 ok odp prosze
hej, jak mozesz ale niez zmuszam jak odczytasz wiadomosc to odpisz dobrze prosze bardzo mi na tym zalezy czekam