http://www.youtube.com/user/qudlatyyy .
Wszystkie odcinki. Autor wrzuca już drugi sezon :)
drogi przyjacielu ja tez wielbiam ten serial też ogladalem go w dziećiństwie ale mam ponadto ważne pytanie ,i oto one czy ty znasz wszystkie odcinki jakie byyl w pierszwym sezonie i drugim bo szukma jednego i nie moge znalesc jak chce moge ci powiedzieć nie wiecej o jaki chodzi ????
Witaj :) Osobiście chyba nie znam, ale moja mama obejrzała każdy po kilka razy więc może będę pomocny ;)
To fajnie bo nie wiem jak sie zaczeło bo nie chce skłamac to byłotak ze don diego i don alejandro siedzieli chyba w tym barze jak by i grali karty chyba lub jacys bandyci i chodizło o pieniadze o które grali ,chyba grali karty na pieniadze i pamiętam ze jak była prawie koncówka seirlau ze bandyci sie umóili na partyjke gry chyba w karty i przy był zorro bo jakis bandyta chciła uczciwwego człowieka oszukac cos takiego było tak nie więcej pamiętam nie wiem czy to był sezon 1 czy 2 chyba w 2 ale moge sie mylic jeśli .przyjacielu twoja mama wie lub cos bedzie kojarzyła skarz mi czy to był naprzykłas sezon 2 odcinek np 5 lub 10 ok czekam na twoją odpowiedź pozdrawiam
Część Twojego opisu pasuje do odcinka 1x19, niestety nie wszystko...
Zorro przybywa wtedy do oberży, bo jakiś bandyta oszukując w grze w karty, wygrał cały majątek Ramona (który miał problem z hazardem, dlatego zagrał - jego ojciec w tym odcinku zmarł, dlatego Ramon postawił w grze ranczo ojca i wszystkie pieniądze). Zorro pilnuje, żeby bandyta nie oszukiwał w grze. Kiedy Ramon wygrywa, Zorro zawiera z nim układ, że ma zająć się przez rok ranczem, a jeśli chociaż raz zagra w karty w tym czasie to "będzie to jego ostatnie rozdanie" ;P
Nie wiem czy o to chodzi, ale skojarzyło mi się, więc piszę ;)
Pozdrawiam,
witaj i jeszcze szukam jednego odcinka gdzie don diego dostał list od jakiejs seniority i chciał go przeczytac ale zorro go przeczytał i tez nie wiem czy w sezonie 1 czy w 2 i tam ten co ci pisałem ,nie cche byc nie miły jak byś mógl sie dowiedziec jak najszybciej i daj mi znac ok bo bardzo bym je chciał obejrzeć dziękuje odp senior porsze