PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110859}

Zorro

1957 - 1959
7,6 13 tys. ocen
7,6 10 1 12579
8,2 8 krytyków
Zorro
powrót do forum serialu Zorro

http://www.youtube.com/user/qudlatyyy .
Wszystkie odcinki. Autor wrzuca już drugi sezon :)

ocenił(a) serial na 6
hexplor

dzięki za info

ocenił(a) serial na 10
hexplor

drogi przyjacielu ja tez wielbiam ten serial też ogladalem go w dziećiństwie ale mam ponadto ważne pytanie ,i oto one czy ty znasz wszystkie odcinki jakie byyl w pierszwym sezonie i drugim bo szukma jednego i nie moge znalesc jak chce moge ci powiedzieć nie wiecej o jaki chodzi ????

ocenił(a) serial na 9
krzyk3

Witaj :) Osobiście chyba nie znam, ale moja mama obejrzała każdy po kilka razy więc może będę pomocny ;)

ocenił(a) serial na 10
hexplor

To fajnie bo nie wiem jak sie zaczeło bo nie chce skłamac to byłotak ze don diego i don alejandro siedzieli chyba w tym barze jak by i grali karty chyba lub jacys bandyci i chodizło o pieniadze o które grali ,chyba grali karty na pieniadze i pamiętam ze jak była prawie koncówka seirlau ze bandyci sie umóili na partyjke gry chyba w karty i przy był zorro bo jakis bandyta chciła uczciwwego człowieka oszukac cos takiego było tak nie więcej pamiętam nie wiem czy to był sezon 1 czy 2 chyba w 2 ale moge sie mylic jeśli .przyjacielu twoja mama wie lub cos bedzie kojarzyła skarz mi czy to był naprzykłas sezon 2 odcinek np 5 lub 10 ok czekam na twoją odpowiedź pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
krzyk3

Część Twojego opisu pasuje do odcinka 1x19, niestety nie wszystko...
Zorro przybywa wtedy do oberży, bo jakiś bandyta oszukując w grze w karty, wygrał cały majątek Ramona (który miał problem z hazardem, dlatego zagrał - jego ojciec w tym odcinku zmarł, dlatego Ramon postawił w grze ranczo ojca i wszystkie pieniądze). Zorro pilnuje, żeby bandyta nie oszukiwał w grze. Kiedy Ramon wygrywa, Zorro zawiera z nim układ, że ma zająć się przez rok ranczem, a jeśli chociaż raz zagra w karty w tym czasie to "będzie to jego ostatnie rozdanie" ;P
Nie wiem czy o to chodzi, ale skojarzyło mi się, więc piszę ;)
Pozdrawiam,

ocenił(a) serial na 10
hexplor

witaj i jeszcze szukam jednego odcinka gdzie don diego dostał list od jakiejs seniority i chciał go przeczytac ale zorro go przeczytał i tez nie wiem czy w sezonie 1 czy w 2 i tam ten co ci pisałem ,nie cche byc nie miły jak byś mógl sie dowiedziec jak najszybciej i daj mi znac ok bo bardzo bym je chciał obejrzeć dziękuje odp senior porsze

ocenił(a) serial na 10
krzyk3

Co do tego opisu natomiast, chyba chodzi o odcinek 2x05. Don Diego dostaje na koniec list od Anny Marii Verdugo, która prosi go, żeby go nie czytał i przekazał list Zorro jak go spotka ;P Don Diego idzie przebrać się w strój Zorro i czyta list :)