Czy był już ten odcinek, gdy kręcili iCarly i Carly była przebrana za króliczka. I o mały włos wpadłaby pod samochód, ale Freddie ją uratował. I ona wtedy mówi 'uratowałeś mi życie' i podchodzi do niego i zaczyna go całować.
Czy był już ten odcinek ??
Nmzc ;) Wjdź na baje.pl iCarly i poszukaj w odcinkach (bodajże na 2 stronie) odcinka o tytule Uratowłem ci życie ;D Miłego ogladania ;*
jednak nie chce mi działać... za szybko się ucieszyłam... a czy jest możliwe, że muszę się najpierw zalogować i wtedy dopiero obejrzę ?? Oby w końcu zadziałało.
Kurczę to szkoda ;/ Ja dziś sprawdziłam ten odcinek i u mnie działał, nawet obejrzałam inny i było w porządku. Nie logowałam się wcale i działało. Może spróbuj jtr. Teraz sprawdziłam jeszcze raz ten odcinek i u mnie działa, więc naprawdę nie wiem, co jest nie tak;/
A na jakiej stronie go obejrzałaś? Bo mi też na Baje nie działa, a chciałabym obejrzeć.
wiesz... na youtube wpisałam iCarly iSaved Your Life Part 1/6 i wtedy tam pojawił się obrazek...Sam i Carly przed drzwiami do mieszkania Carly. I w opisie jest link do odcinka. Ale niestety jest po angielsku.
Pozdrawiam.