5,3 408  ocen
5,3 10 1 408
Bliskie spotkania zabawnego stopnia
powrót do forum programu Bliskie spotkania zabawnego stopnia

Jest beka

ocenił(a) program na 9

Nie przepadam za komediami i różnymi prankami, mało rzeczy potrafi mnie rozbawić, ale po obejrzeniu pierwszego odcinka musze przyznać, że się popłakałem ze śmiechu

ocenił(a) program na 1
ADeeRIAeN

z czego tu się śmiać, kiepska gra aktorska, wkręcani też są aktorami, cały sens traci ważność.

wrzaskun_filmweb

Jakiś dowód na to? Przeświadczenie, że telewizja zazwyczaj kłamie albo, że wydaje ci się, iz wkręcani są nienaturalni to jeszcze nie dowód.

ocenił(a) program na 1
miarara

Serio? Serio jest ktoś kto wierzy, że to wszystko prawda? Kamery w każdym pomieszczeniu ustawione idealnie na twarze tych tak zwanych "ofiar". Po drugie, w pierwszym odcinku jest scena, pluszowy misiek biegnie do tego typka niby ofiary i jest NIE MOŻLIWE żeby w przypływie adrenaliny nie wywalił mu takiego kopa, że karzeł by wylądował na dachu sąsiedniego domu. Takie programy są w 100% fejkowe, bo istnieje wielkie niebezpieczeństwo, że człowiek w obronie swojego życia po prostu by kogoś na planie zranił lub nawet zabił, więc żadna telewizja na takie ryzyko nie pójdzie.

Podsumowując, kolejny krindżowy i nieśmieszny kotlet.

miarara

Praca kamer to wystarczający dowód imo. już na 1 episodzie to widać o razu. Masakra. Program dla 10 latków, którzy naiwnie będą myśleć, że to wszystko nie jest ustawione.

ocenił(a) program na 8
miarara

Jak wielcy "znawcy" pracy kamer nigdy nie widzieli pracy prawdziwych kamer i jak można bez problemu nagrać to co się działo się znajdą to wszystko jest zawsze ustawione. Cóż, przynajmniej mają pewność, że nie są w The Truman Show.

Kira91

Praca kamer to dowód? No to ja mówię, że to gówno nie dowód. Jak znajdą dowód poza domysłami to chętnie sie zapoznam.

Hanna_Poplawska

A konkretnie? Obejrzalem odcinek z doktorkiem i nie widze.