Must Be the Music. Tylko muzyka
powrót do forum 12 sezonu

Moim zdaniem powrót lipa jak chuj(ciekawe czy filmweb mozna przeklinac), nic nowatorskiego, żadnej innowacji, powiewu świeżości. Jak na 2025 to po prostu jest bida. Wkurzają mnie też opinie jury, wszystko na jedno kopyto, albo 4xTAK, albo pokażą dla odmiany jakieś beztalencie i 4xNIE, i po prostu nijakie te opinie oczekują tylko emocji i emocji, albo przychodzi jakiś zespół bliźniaczy do Enej to odprawiają ich z kwitkiem argumentując, że mamy już Enej xd Albo dają na NIE i nie potrafią tego uzasadnić, jeszcze chwaląc bezczenie wykonawcę ale podsumowując to że 'eee no ale nie było tego czegoś' -to czego karakanie jeden z drugim, polskiej mowy ci brakuje? Teoretycznie ciekawa jest "dzika karta", czyli głosowanie ludzi przez appke, co ma dać miejsce w dalszym etapie 2 osobom, ale tak naprawdę fiiut wie czy ona działa. xd Oddałem głosy, wszedłem na appke za jakiś czas, moje głosy zniknęły i mogłem oddać ponownie głos na te same osoby. Poza tym nie rozumiem po co możliwość głosowania na osoby które dostały 4xTAK, skoro i tak przechodzą dalej. Porażka. Pomysł na program: weźmy 4 znane osoby bez charakteru i charyzmy i 1000 randomów i coś tam sie zrobi nie wiem niech spiewy dają o to to.
Arkadiusz Chocholak.