Gra zbiera świetne recenzje, 85 meta, od graczy 8.9
Gry online 9.2 na 150+ głosów
IGN 9.3/10
Eurogamer 8/10
Joystiq 5/5
Nowatorski system Nemesis, szykuje się najlepsza gra o Śródziemiu ;]
Posiadam grę na PC od wczoraj i jest całkiem fajna: brutalna, mięsista. Jeżeli tylko nie przeszkadza Ci fakt, że 80% gry to nawalanka z Orkami, to bierz, ja jestem zadowolony.
Wole zachowac kasę na Wieśka 3. A wiesz moze jakie sa minimalne wymagania tego Cienia Mordoru? Minimalne?
Minimalne:
- Intel Core i5-750 or AMD Phenom II X4 965
- NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD 5850
- 3 GB RAM
- Windows 7 (64-bit only)
- 25 GB wolnego miejsca an HDD
- dźwiękówka
O bardzo Ci dziękuję :) A jak z tymi Hz procesora? Bo ja mam Intel Core i3 a słyszałem że trójki sa czasem lepsze od 5 bo to kwestia tych klatek czy czegoś tam. Mogłbym prosić jeszcze o tę informację?
Zbadaj sobie komputer za pomocą tej sprytnej stronki: http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
Ona Ci sporo powie. :)
O dziękuję bardzo :) To mi się przyda także na przyszłość. No niestety gra ma jak na mój komputer za wysokie wymagania, ale no cóż... trudno. Tak jak powiedziałem zostawie pieniądze na Wiedźmina 3. Może on mi pójdzie.
Wiem, ale ta strona nie pokazuje wszystkiego aż tak dobrze, bo sprawdziłem inne gry, które mam i mi chodza całkiem dobrze, a na tej stronie nie spełnia mi minimalnych wiec... nie wiem od czego to zalezy.
Po tak miodnych trailerach, świetnych ocenach i ciekawych gameplay zastanawiasz się jeszcze "czy warto"? Dzizas...
Akurat trailery to najmniej miarodajne opinie o reklamowanym produkcie. Zwraca się uwagę tylko na surowe gampleaye. Nic poza tym.
No pograłem chwilkę i system walk i kombosy z batmana wzięte, poruszanie się po gzymsach itp wzięte z AC no i odkrywanie mapy wzięte z Far Cry 3 Więc to spoko. Reszta nie wciąga bo orków co chwile przybywa więc napierdalasz ile wlezie i jak szybko z lokacji nie uciekniesz to napierdalasz na nowo. Podejrzewam że jakbym chciał to postał w jednej lokacji parę godzin nawalał orków i wymaksował postać.Ale pogram jeszcze może odkryję coś nowego.
Gra niezła, takie solidne 6+, wg. mnie oczywiście. Dosyć krótka, 30h zrobiłem 81% postępu, bez zbierania jakiś kwiatków itp. Czegoś oczywiście zabrakło. Całość była taką hybrydą asssasina i batmana, spodziewałem się czegoś zupełnie innego. Czekałem na jakiś ciekawy wątek fabularny z wieloma odskoczniami, niestety latanie od jednego orka kapitana do drugiego staje się nudne i monotonne.