Świetna gra! 3 raz przechodze na koszmarnym poziomie i dalej bawie sie znakomicie;)
ale to chyba jak narazie ostatni raz bo zdobede komplet osiagniec to odstawie na jakis czas ta gre;)
Gra jest warta zagrania chociaż dwa razy...
Jeszcze nie spotkałem sie z tak fantastycznie zrobioną grą pod względem graficznym jak i dzwiękowym :D
na prawde cos pięknego :)
10/10
Gra jest nawet lepiej niz dobra,brakuje słowa by w całości opisać te rewelacje.Idealny gatunek który dokładnie trafia w moje gusta.
Prawdziwa gra w której o cos chodzi a nie jakieś bezsensowne strzelanie.Oby więcej takich gier wychodziło.
również przechodzę po raz kolejny, bo drugi, na razie na trudnym poziomie, w przyszłości zaliczę też koszmarny :-) właśnie przeszedłem 3 epizod, gram przed 42" tv na konkretnych słuchawkach,w ciemnym pokoju i normalnie cudo ta gierka :) audio-video 10/10 :-) do tego to jak się walczy również extra, podnosi adrenalinę momentami :) jak dla mnie gra roku 2010.
Zgadzam sie gra jest fenomenalna,uwielbiam horrory a ta wyróżnia się spośród innych gier.
Posiada wszystko czego można wymagać- ciekawy scenariusz,muzyka dźwięk audio klimat i wszech ogarniający mrok.grając mozna nabawić się strachu przed ciemnością.
Doskonała przygoda,która pochłania z każdą zużyta baterią.
Jak dla mnie gra roku a nawet jedna z najlepszych w jakie grałem.
Nie pojmuje tylko faktu,że nie osiągnęła tak dużej popularności .
Oby więcej takich produkcji.
no dla mnie też jest to jedna z najlepszych gier jakie grałem, klimat idealnie wpasował mi się w gusta :) nie ma mocnych na nią.
Też myślę, że szkoda, że nie sprzedała się zbyt dobrze, bo należało by się to twórcom :-) gdyby wydali nieco więcej na marketing, np wywiesili takie >> http://www.ibelieveinadv.com/commons/Alan-Wake-night-light.jpg billboardy w większych miastach to by się zwróciło z nawiązką :-) A tak nie wiadomo czy doczekamy się sequela..
ps. dzisiaj przeszedłem do końca na 'trudnym' poziomie :-)
ps2. its not a lake.. its an ocean.