PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606063}
7,7 8,4 tys. ocen
7,7 10 1 8411
Alan Wake
powrót do forum gry Alan Wake

zrobić książkę.Sam piszę różne historyjki ale kiedyś podobnie jak Alan nic nie mogłem napisać
(nie wiedziałem o czym)ale fabuła mnie zafascynowała i postanowiłem napisać jego życie z
gry.Może to dziwne ale ta gra dodała mi wiary.

ocenił(a) grę na 10
kamilw6

Jego życie z gry jest już napisane w "maszynopisie" :)

ocenił(a) grę na 9
Szajba

a gdzie ten masyzynopis?

ocenił(a) grę na 10
agahub37

Zbierasz kartki z maszyny podczas gry. uzbierasz wszystkie, masz historie. Ponad to ksiazka Alan Wake na podstawie gry, wyszla.

ocenił(a) grę na 9
Szajba

aha no tak , słuchaj ziom może mi pomożesz:
jest problem z grą alan wake a miano wicie mam kompa inter core 2 quad 2,33ghz 4gb ram geforce 9500GT win7 31bitowy
i mam problem taki w grze że wystarczy że lekko poruszę myszkę a gra obraca się jak nienormalna. lekkie poruszenie a wybija z rytmu kompletnie ekran skacze jak pijany, zmniejszałem czułość ekranu nic to nie daję, dawałem słabsze ustawienia, ze średni na b.niski to też nic nie daję nie wiem co robić, bo taka gra jest strasznie ciężka, a gra kozak...

ocenił(a) grę na 10
agahub37

idź stąd

ocenił(a) grę na 9
grungehe

ciebie tu w ogóle nie ma więc morda w kubeł.

ocenił(a) grę na 10
agahub37

Przepraszam kochanie ale tutaj jestem. To twa wypowiedz ma się nijak do tematu i całej dyskusji. Co do pytania to zmień cracka i nie używaj więcej w rozmowie takich zwrotów jak ,,ziom" (to bardzo szczeniackie). ;) Gra faktycznie fajna. Pozdrawiam

ocenił(a) grę na 9
grungehe

po 1 zyebie cracka nie mam bo gra jest ORYGINALNA. po 2 zamknij pysk jak ci się coś nie podoba to nie patrz i spier...dalaj. po 3 używam ziom bo mi się tak podoba i nie jest to szczeniackie.