PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=638285}
7,3 169  ocen
7,3 10 1 169
Alien Resurrection
powrót do forum gry Alien Resurrection

ads

ocenił(a) grę na 10

grałem w nią za dzieciaka i była poj**** gra . W sumie to mało w nią grałem bałem się :D

ocenił(a) grę na 9
themrsprite

Właśnie dlatego to świetna pozycja, nawet dziś! Ja wiem, że czasy poszły o tuzin lat do przodu, ale nigdy się tak nie bałem grając w jakąś grę :) Ma niesamowity klimat, do dziś pamiętam "pikanie" czujnika ruchu :D
Ps. A ta gra nie była dedykowana dla użytkowników od 15 lat. Ja miałem wówczas 21 :)

henrycze

Fajnie,ze ktoś zauważył tą grę bo ja kiedyś przechodziłem ją pół roku!!! Ustawiłem na początku wersję"Hard" i ta gra mnie wciągnęła...Strasznie trudna! Nawet dzisiejsze gry na PS3 nie są nawet w połowie tak trudne do przejścia.Klimat ma niesamowity ale ciężko ją przejść.Szkoda,że nie było udanych kontynuacji na konsolach nowej generacji..

ocenił(a) grę na 10
UFOLOG

Wspaniała gra. Z uniwersum Obcego ta jest chyba najstraszniejsza i najbardziej klimatyczna. A co do trudności fakt, miejscami była aż przegięta a zaczynało się robić ostro gdzieś od 4 levelu. Na Hardzie dochodził fakt, że na każdym slocie można było zrobić tylko jeden zapis, a savepointy dosyć rzadko spotykane były. Prawdziwy brylant.

_Salvin_

Nie orientujesz sie czasami,czy nie ma jakiejś podobnej gry do Alien Res.. na Play station 2 lub 3?

ocenił(a) grę na 10
UFOLOG

Na PS2 wyszło chyba tylko Aliens vs Predator: Extinction, ale to jest RTS. Nawet nie wiem jak to wygląda. A na PS3 jest AvP najnowszy, ale szczerze to średnia gra. Znikomy tam klimat. Na PC są za to dwa AVP z 1999 i 2001 i to są bardzo dobre gry ;) .

ocenił(a) grę na 9
UFOLOG

Jak masz PS2 to oryginalne płyty z PSX-a powinny chodzić. Soniak jest kompatybilny wstecz.
Na alledrogo znalazłem obecnie tylko jedną http://allegro.pl/alien-resurrection-psx-psone-fps-obcy-xenomorph-i2457539606.ht ml A ogólnie jest tego więcej, ale nie wiem czy Alien Trilogy to to samo.

ocenił(a) grę na 10
henrycze

Trilogy to miala grafe jak w "Doom'ie" klimacik byl ale nie taki zajebisty co w Resurrection;) ale ma za to genialne sciezki dzwiekowe:)

"Alien Resurrection" posiadam a "Alien Trilogy" rowniez i to oryginalną:)

polecam i pozdrawiam:)

ocenił(a) grę na 10
henrycze

a ja miałem koło 12 lub 13 ;d

ocenił(a) grę na 8
themrsprite

Długa, trudna i straszyła jak diabli, mogli by remake zrobić.

ocenił(a) grę na 8
mendey

Jedna z najlepszych gier na psx-a,a jeśli chodzi o uniwersum obcego najwyższa półka.
Klimat zabija.