PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10026963}
7,4 120  ocen
7,4 10 1 120
Aliens: Dark Descent
powrót do forum gry Aliens: Dark Descent

Mam wrażenie że wszystko cokolwiek wyszło szczególnie z ramienia Sega, jest tylko i wyłącznie oparte co prawda o dobrą klisze produkcji Jamesa Camerona, odkąd w 1986 roku Cameron wydał swoje największe arcydzieło jakim jest Aliens a tak uważam, i też najlepszy sequele w dziejach kina rozrywkowego, zostawił daleko w tyle pozostałe produkcje akcji, a z tym ciosem poszli producenci gier, czyniąc z dwójki Obcego dochodową krowę dojną, i tak jeszcze w tym samym roku na chyba Comodore ukazało się Aliens, potem było z 1990 Aliens Arcade z Snes (Super Nitendo) które rozbiło bank, mieliśmy bardziej współcześnie niezbyt udane Aliens Colonial Marines gdzie nawet postać Hicksa się pojawia, pytanie czy po za Obcym Izolacja dało by się jakoś ciekawiej w gamingu wykorzystać pozostałe części ciekawią mnie wasze sugestię, przy okazji mam podcast o Obcym i tutaj poruszam temat gier a mianowicie jest to ranking gier wideo na podstawie uniwersum które wytypowaliśmy według nas jako najlepsze zapraszam https://www.youtube.com/watch?v=8UZzs2kxMVI&ab_channel=ALIENCULT