Hejka, mam pytanko! Słyszałam, że jest kilka wersji zakończenia gry. Udało mi się uciec z więzienia i potem znów znalazłam się w tym miejscu ze studnią. Teraz mam przyrządzić ten magiczny tonik dla koleżki Agryppy, jednak brakuje mi jednego składnika. Chodzi o ten pojemnik z krwią, którą trzeba było zdobyć wcześniej z jednego z pokoi tortur. Problem tkwi w tym, że nie mogę już wrócić do tego pokoju, bo przejście jest zawalone gruzami. No więc pytanie brzmi: CZY DA SIĘ ZDOBYĆ TEN POJEMNIK Z KRWIĄ W JAKIŚ INNY SPOSÓB? Ps) Obok Agryppy zrobiła się dziura w ścianie, której wcześniej nie było i tam jest kratka w podłodze z krwią w środku. Jednak gdy próbuje ją jakoś wydobyć, to pokazuje się info, że nie da się na niczym podwiesić liny.. :(
Mam nadzieję, że ktoś odpowie na moje zapytanie. Będę czekać choćby i całą wieczność, gdyż bardzo zależy mi na zdobyciu tego napoju ;P Pozdroooooooo!
Powinieneś mieć słoik i sznurek, spróbuj to połączyć, wtedy powinieneś wydobyć tę krew. Sznurek z tego co pamiętam był w biurze Alexandra, tam chyba możesz wrócić, słoik natomiast powinieneś mieć jeszcze z lochów, więc powinieneś go znaleźć w swoim plecaku. Jeżeli pomyliłem miejsce słoika to przepraszam, nie pamiętam dokładnie, ale na pewno potrzebujesz go + sznurka. Jeżeli problem się nie rozwiąże, spróbuj wczytać grę. :)
Jo, w końcu mi się udało :) Już wiem, dlaczego wcześniej mi nie wychodziło. Sznurek nie chciał mi się połączyć ze słoikiem, bo zamiast przeciągnąć jeden przedmiot na drugi, po prostu klikałam najpierw na sznurek, potem na słoik. Dlatego nie mogłam otrzymać kombinacji ;p Grę właśnie ukończyłam. Powaliłam wszystkie słupy, a łeb koleżki zachowałam na pamiątkę ^^