Ja swojego pierwszego przeciwnika spotkałem w magazynie, ale oni są chyba generowani losowo, więc to zależy od kaprysu gry ;)
w gabinecie też chyba miałem mumię :D a na jakim grasz poziomie trudności? bo może od tego zależy ilość straszydeł
To tak jak ja więc chyba nie w tym rzecz :/ Nie wiem czemu potwory cię tak nie lubią :D Ja pamiętam, że jedna mumia łaziła sobie po magazynie, jedną miałem w pokoju gdzie znajdujesz klucz do maszynowni (jeszcze się w szafie musiałem chować :p) i po którymś korytarzu też sobie chodziła, tylko nie jestem pewny czy to był gabinet czy przed wejściem do magazynu. Pomijam wodę, która mnie gryzła w piwnicznym archiwum xD
Już dość daleko zaszedłeś więc szkoda zaczynać od zera, ale może spróbuj? Nie wiem, czy to coś da, ale zaryzykować nie zaszkodzi.
Teraz jestem w magazynie i napisali że ciemność w magazynie jest dziwna i nie naturalna chyba tam jest 1 potwór.
Dokładnie :) w magazynie na 100% coś było jak szukałem części świdra, więc pozostaje ci tylko uważać, bo te cholerstwa niby bardzo straszne nie są, ale klimat tej gry sprawia, że na ich widok można dostać zawału ;)
ja miałem dobrą akcję kiedy w kanałach łaziłem: (SPOJLER) otóż był taki stwór którego uwagę było trzeba odwrócić by wyjść z wody po schodach i dalej do drzwi. Otwieram drzwi i nagle słyszę ryk a obraz się zniekształca, ale przede mną nic nie ma. Sprawdzam więc co jest za mną odwracając się szybko. BUM! Jak tylko się odwróciłem pokazała mi się rozcięta głowa potwora i mnie zajebał. Wszystko w przeciągu 2-3 sekund.
ODJAZD!!!