PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706656}
6,8 7,1 tys. ocen
6,8 10 1 7087
Assassin's Creed: Unity
powrót do forum gry Assassin's Creed: Unity

Francja Francją

użytkownik usunięty

Ciekawe kiedy Polska...

za kilka lat, może 10? Polska się pewnie pojawi, Ubisoft wie że seria jest tak popularna, że nawet mało popularny okres lub kraj na świecie by mógł sie sprzedac.

użytkownik usunięty
The_Fallen

Myślę że dobrze było by gdyby następna część powstała w Polsce w czasach PRLu.

To było na swój sposób ciekawe.

użytkownik usunięty
The_Fallen

Już sobie wyobrażam te fascynujące zadania...

chroń wałesę w trakcie drogi do miejsca swego celu xD

The_Fallen

Jak by z Kuklińskiego zrobili assassyna to by były jaja, hehe.

szuler2

Albo detektywa Rutkowskiego w naszych czasach xd byle nie byl taki jak ten z gry...
Niestety by dostac sie do tempraliuszy trzeba bylo by sie niezle przepchac przez te wszystkie marionetki w rzadzie, procz paru ludzi ktorzy sami nam zleca zadania bo nie sa obeznani w spisku - zadania typu zbadania Tupolewa, lub obronie Warszawy w rocziczy niepodleglosci. Do tego bronie np maczety.

Ja bym widział kolejną część AC w czasie rozbiorów Polski.

GauronSauron

Również chciałbym coś takiego zobaczyć. :)

Co tam Polska, ja tam czekam na feudalną Japonie :D

Roberto17k

o ja tez wlasnie

Roberto17k

To chyba sie nie doczekasz ,bo ubisof wspominal w wywiadzie ze feudalna japonia i 2 wojna swiatowa to jedne z najgorszych okresow gdzie moze rozgrywac sie seria ;) Ja w dalszym ciagu czekam na starozytnosc i aquilusa lub powstanie spartakusa jako tlo ;) wkoncu spartakus walczyl o wolnosc co prawda zginal ale jakie zmiany to wprowadzilo

bartek50cent

aquilius jako bohater na 99% nie bedzie bo jego historia to eksluziw dla komiksów ( mglby jedynie byc jedna z postaci co daje misje ale to zalezy od okresu w starozytnosci) - fajnie jakby jedna z misji działa sie w Londinium czyli dawnym Londynie

i nie piernicz bo UBI nic takiego nie powiedziało, jedynie jakis praconik którego ktos potem poprawił mowiac ze na Japonię przyjdzie czas i mysla nad nia

ocenił(a) grę na 7
The_Fallen

Faktycznie Ubisoft wykluczył możliwośc pojawienia się kolejnej części serii osadzonej w czasach II wojny światowej. Stwierdzili że samochody, samoloty i czołgi nie pasują do Assassyna.

ImH8er

nie wykluczyli....powiedzieli ze animus nie jest w stanie generowac takich rzeczy ale to nie znaczy ze nie zrobia gry osadzonej w uniwersum asasyna w trakcie 2 wojny. Nie przekręcajcie tego co powiedzieli, bo to irytuje osoby które wiedzą lepiej niż wy.

The_Fallen

gdyby tłumaczyli sie w taki durny sposob i mowili tak jak piszesz to by nie było pirackiego asasyna.....ktory tez niby nie pasuje. do asasyna kazdy okres pasuje....bo asasyn to gra historyczna opisyujaca jakis okres z elementem fikcji - to gra dowolna wrecz kazda gra to inna gra

Może się mylę, ale wydaje mi się, że historia Polski jest dość mało znana na świecie, żeby ktoś się nią zainteresował. Mimo, że akurat w naszej historii czego jak czego, ale materiału na fabułę nie brakuje.

piasek22

A ja właśnie dlatego myślę, że to może być dobry pomysł, bo gracz nie będzie do końca wiedział, co go czeka.

ocenił(a) grę na 3

Oby nigdy.

Ja to bym chciał w Sarmackim klimacie w XVII w. (potop i te sprawy) albo ale już nie w Polsce tylko w Anglii w XIX w. podczas rewolucji przemysłowej (konkretnie Londyn)

ocenił(a) grę na 8

DLC - Tyranny of king Tusk

Może podczas powstania warszawskiego?

użytkownik usunięty

Powiem wam że pojeździłem ostatnio trochę po Polsce i wydaje mi się że Kraków byłby idealnym miastem do Assassins Creed.

Że nożownicy? XD
a na serio, chyba nie ma co oczekiwać AC osadzonego tylko i wyłącznie w Polsce. Chociaż może Ubi nas czymś zaskoczy...

użytkownik usunięty
Dominoo1

Ja też raczej bym na to nie liczył ale może przy 17 części kto wie.

Fajnie by było gdyby zrobić np wojne z trzecią żeszą hitler i tego typu sprawy lub stalin w to by się fajnie grało.

Polska super lokalizacja ale ja bym chciał zobaczyć AC jako wikinga :))))

http://yngvill.com/blog/wp-content/uploads/2012/03/VikingAssassin.jpg

ocenił(a) grę na 7

Powstanie Warszawskie ma wszystko czego potrzebuje Assassin's Creed :P A nie widziałem jeszcze żadnego filmu (lub gry) o powstaniu, który byłby dobry. Zawsze pompatyczna i kiczowata wydmuszka. Miasto 44 tylko to potwierdza ;p

ocenił(a) grę na 7
aleq1138

Edit. Dodam tylko, że filmu 'miasto 44' jeszcze nie widziałem, aczkolwiek zwiastuny pokazują typowo polskie tandetne kino, więc nie liczę na nic dobrego :)

ocenił(a) grę na 7
aleq1138

Gdy zobaczyłem ten temat też pomyślałem o powstaniu warszawskim, ale Polska ma taką historię, że postać asasyna mogłoby się pojawić kilkukrotnie w naszym kraju.

ocenił(a) grę na 7

W sumie kolejna część powinna rozgrywać się w Polsce podczas któregoś z rozbiorów.

ocenił(a) grę na 3

Oby nigdy.

użytkownik usunięty
Daroo_3

Czemu? Uważasz swój kraj za mało atrakcyjny? Bez bogatej historii?

ocenił(a) grę na 3

Po 1. To nie jest MÓJ kraj. Tylko tu mieszkam od xx lat. MOIM krajem są Włochy.
Po 2. Historia jest bogata i pełna przewrotów, ale nienadająca się na fabułe gry z uniwersum AC.
Po 3. Polska jest zbyt mało znana i atrakcyjna dla obcokrajowców. Większość z Polskiej Historii kojarzy tylko Auschwitz. Wiem, to jest smutne, ale taka prawda.
Po 4. Ubisoft w Polsce nawet nie ma swojego oddziału, a mieli by zrobić o tym kraju gre? :P
Po 5. Znając Polaków to by niesamowicie narzekali gdyby trzeba było zabić jakiegoś Polaka. Zaraz by były strajki przeciw antypolskiej grze :P

Daroo_3

No właśnie ja też nie jestem za tym, aby w Polsce rozegrać Assassina. Bo jak to? Misja "wydostań kogoś tam z obozu koncentracyjnego"?

ocenił(a) grę na 4

1.Starozytna Persja,Babilonia albo Egipt z naciskiem na historie prekursorów i ta bardziej mistyczną strone AC
2.W trakcie rewolucji bolszewickiej 1917 r tylko boje sie że zrobili by z komunistów i zbrodzniarzy typu lenin czy trocki pozytywne postacie.
3.XIX w. w trakcie ekspansji kolonialnej np.w indiach i syjamie tudziez na bliskim wschodzie
4.W latach 80 XX wieku w jakimś wielkim mieście typu Tokio Detroit czy Londyn(lata 80 to czas wielkich przemian triumfu gospodarczego i technoligicznego zachodu,niepokojów i wojen na wschodzie z unikalnym klimatem ubioru muzyki itp chyba najwazniejsza i najciekawsza dekada powojennego świata)
5.W przyszłości ubrać AC w Cyberpunkowy klimat i rzucić np.do Hong-kongu dajmy na to 2089r.

Takie są moje typy realiów gdzie chciałbym zobaczyć AC