Witam gra ma masę błedów 1.nie czytelne menu wszystko białe
2.optymalizacja zerowa
3.gra się wyłącza podczas scenki przed pierwszą misja
Mam Intel i5 4440 3.1ghz
8gb ramu
gtx650 4gb
więc na minimum powinno iść
ja mam tylko takie problemy czy wy też???
proszę o odpowiedź
Mam bardzo podobny komputer i na niskich mi chodzi po 30 FPS ;) Tylko przy cutscenach jest spadek FPS. No i załeży czy masz oryginał czy pirata :P
Dzięki za odpowiedź ratujesz życie po prostu :) Tak mam pirata bo wolałem najpierw sprawdzić czy mi pujdzie zanim wydam kase tak więc mam złą wersje. Jeszcze raz dzięki
Pooglądaj filmiki z błędami w AC: Unity na YouTube a zobaczysz, że to nie ma znaczenia czy oryginał czy pirat.
Ja wstrzymałem się z zakupem bo gra jest niedopracowana, tobie też radzę zaczekać.
http://www.youtube.com/results?search_query=assassin%27s+creed+unity+bugs&spfrel oad=10
W tym tygodniu ma wyjść patch dla posiadaczy PC. Mam nadzieje, że poprawiła framrate. Mi osobiście gra działa na wysokich detalach (z wyjątkiem AA, które mam na 2x albo off) i gra dziwnie momentami się przycina co strasznie irytuje.Nie pomaga nawet ustawienie wszystkiego na low.... Bardzo szkoda, że Ubi tak sknocili, bo ten AC mnie przekonał do siebie i bardzo mi się podoba.
NIc nie poprawili. NIC kurna, kupiłem to niedopracowane gów** i dalej nie mogę grać. Niby 4 patch ma sie skupić na optymalizacji.. JUŻ TO WIDZE. Najpierw zaczyna sie od optymalizacji a potem od błędów, a oni na odwrót wszystko. Jeb*ne gamonie.
Dlatego ja nigdy nie kupuje gier w ciemno najpierw wole sprawdzić. A tak na marginesie gierka mi chodzi na średnio wysokich bez najmiejszej zacinki jak narazie zobaczymy co będzie dalej
Mi powinno biegać na ultra bez problemu, jak Far Cry 4. A tu na najniższych, nawet rozdziałka najniższa 15-25 fps. Czujesz to? Najpierw ściągnąłem, a potem kupiłem xd nie wiem czemu. sama gra fajna, ale ta optymalizacja ssie pałe.