PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706656}
6,8 7,1 tys. ocen
6,8 10 1 7050
Assassin's Creed: Unity
powrót do forum gry Assassin's Creed: Unity

Na jakim sprzęcie gra wygląda lepiej?
różnice są niewielkie aczkolwiek Xbox one oferuję nam 26-30 fps/s w wolnym świecie czego nie można powiedzieć o PS4 które ogranicza się do 3 mniej. ty X1 wygląda lepiej. Wygląd ma znaczenie również w grafice. Tu minimalne punkty zdobywa Microsoft. w niektórych cutscenkach możemy zauważyć że na x-o oświetlenie jest wyraźniejsze, czystsze. ale to tylko nieznaczna różnica. bo PS4 oferuje lepsze tekstury i zamiast wyświetlać przerywniki w 23-27 fps/s na X1 wyświetla je w 27-30. A co z grafiką na obydwu konsolach?wypada praktycznie tak samo, ale ps4 jest zdecydowanie bogatsze w detale. Walka? to przecież bardzo ważna część serii A:C. i tu znów przeważa ps4 które wyświetla ją w 29-30 fps/s a x1 około o 3 mniej. Tak więc która konsola wypada lepiej w przypadku nowego asasyna? moim zdaniem szanse są wyrównane choć ja trzymam stronę Sony.

Giveraa34

Gram na ps4 i spadek klatek to powiedzmy codzienność gracza... Jestem wkurzony choć i tak zawsze lubiłem tą serie i jest to moja ulubiona gra jeśli chodzi o ten rodzaj gierki. O fabule Ci nie będę nawijał. Wyszły chyba póki co 2 updaty poprawili blokowane postaci w ścianach , lepiej troche kamera działa, ale ten brak fpsów na nowej generacji konsolach... no ludzie !!

ocenił(a) grę na 8
Jashin89

jaki masz telewizor?

Giveraa34

LG LCD 32'

ocenił(a) grę na 8
Jashin89

ja mam PHILIPS 32'