PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706656}
6,8 7,1 tys. ocen
6,8 10 1 7083
Assassin's Creed: Unity
powrót do forum gry Assassin's Creed: Unity

ps3?

ocenił(a) grę na 5

Czy wiadomo coś o tym, czy gra będzie na ps3? Bo do tej pory nie widziałam nic na ten temat.

xzuzakx

no to troszeczkę głupie ja posiadam xboxa 360 i też jestem zawiedziony że to może na niego nie wyjść bo też lubię serie ac i grałem w wszystkie części mam wielką nadzieją żeby to wyszło na ps3 i xbox 360

babik512

Obawiam sie zw nie wyjdzie bo gdzies czytalem ze jest robiona z mysla o nowej generacji. Zreszta tez czytalem ze po prostu tworcy gier juz mieli poniekad dosyc robienia gier na ps3 i xboxa poniewaz ich bebechy rzucaly klody pod nogi , wszedzie optymalizacje , gorsze tekstury niz byly zamierzone . Rozumiem ze chcielibyscie pograc na ps3 i xboxie ale to bylby polprodukt... Pozdrawiam

babik512

Mam nadzieje że nie wyjdzie na ps3. Mamy nową generacje konsol i nie ma sensu ograniczać gier do poprzedniej generacji. AC IV jakoś wyjątkowo nie różni się miedzy ps3 a ps4 więc jeżeli AC V będzie tylko na nową generacje podejrzewam że graficznie zje poprzednią część.

michal2788

Ale lekko głupi jesteś,jak wyjdzie na PS4,XboxOne i PC Ubisoft niestety na tym nie zarobi,bo jest na razie mało posiadaczy tych nowy platform,a gdy by wydało na wszystkie generacje to Ubisoft by dużo zyskało

gandalfhan

Lekko głupi ? Można być głupim albo nie. Wracając do tematu, co mnie obchodzi Ubisoft ?! Wyraziłem tylko swoją nadzieje że nowa część gry wyjdzie tylko na nową generację bo płacąc ponad 200zł chce mieć jak najlepszą i najładniejszą grę. Oczywiście przyznam Ci rację, że dla Ubisoftu korzystniej będzie wydać gre na poprzednie generacje ale osobiście bym tego nie chciał.

michal2788

Jest mało posiadaczy PS4,XboxONE i dobrych komputerów,więc pomyśl

gandalfhan

A mógłbyś jeszcze raz przeczytać to co napisałem wyżej ale tym razem dla odmiany ze zrozumieniem ?

xzuzakx

Ta część wyjdzie na pc i konsole nowej generacji, ale twórcy zapowiedzieli jeszcze inną grę z myślą o posiadaczach ps3 i xbox 360 także jakaś rekompensata jest....
pozdro

ocenił(a) grę na 3
planeteclipse

Twórcy nie zapowiedzieli 'Comet'. To tylko plotka. Żadne info nie zostało potwierdzone przez Ubisoft.

użytkownik usunięty
xzuzakx

Najnowsze AC nie wyjdzie na PS3. Tylko na PC, PS4 i Xbox One.