PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=646697}
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 16574
Assassin's Creed III
powrót do forum gry Assassin's Creed III

Już zdecydowanie wolał był historie, który rozgrywała by się w Anglii, Hiszpanii lub Francji czy nawet rozwinięcie czasów rycerzy ale bieganie po lasach moim zdaniem straci klimat Assassyna

Atrapan

wg mnie i tak najlepsza propozycja, która pojawiła się w internecie to była carska Rosja - kurde... już czułem ten klimat...
a tu co? Ameryka - najbardziej przeze mnie znienawidzony kraj - będzie ciężko polubić mi tę grę, bo zagrać muszę zagrać - nie wypada przerywać historii :P

gizmo666

nie przerwiesz historii przecież, jak nie zagrasz. Część III nie będzie miała już Desmonda, ani reszty... to będzie oddzielna fabułą :/ niestety

Scatebra123

nie będzie Desmonda???? pierwsze słyszę! Gdzie to wyczytałeś???

gizmo666

Na pewnym forum :) ale na szczęście to były tylko głupie plotki, jak się okazało:D
Oto artykuł, który więcej mówi o grze:
http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2012/09/mnostwo-informacji-na-temat-assa ssins-creed-iii-juz-w-sieci

ocenił(a) grę na 8
Scatebra123

Desmond będzie, tylko nie będzie Ezio.

Atrapan

Trochę za wczesne czasy dali. Lepiej by było w Hiszpanii albo tej Francji ;) Ale i tak czekam z zapartym tchem :D

Atrapan

Anglia,Rosja,Niemcy,Austria... Japonia. Tyle ciekawych lokacji było a oni wybrali tak nudną...

ocenił(a) grę na 6
Atrapan

Przesłanki o tym, że któraś cześć będzie się działa w Ameryce były już w Brotherhoodzie , więc raczej się nie zaskoczyłem.

ocenił(a) grę na 7
robhans

Na 100% będzie spin-off czyli coś takiego jak brotherhood i revelations.

ocenił(a) grę na 9
Z4grod4_filmweb

Brotherhood i Revelations to nie spin-offy. AC3 to ostatnia część dla Desmonda więc jak będą chcieli robić dalsze części z Connorem to już bez Animusa.

ocenił(a) grę na 7
Atrapan

No i stracił!!! To był kiepski pomysł sprzedać grę pod amerykańców kiedy można było wkręcić lepszą historie kolejnego Europejskiego państwa np. z tą Rosją + Polską w czasach kiedy Polacy podeszli pod Moskwę i ją zdobyli ;DPozdro