PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=646697}
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 16603
Assassin's Creed III
powrót do forum gry Assassin's Creed III

Karta graficzna: Nvdia Geforce 210 (tak wiem, dupna)
Procesor: AMD Athlon II 240 2,81 GHz
System operacyjny: Windows xp (sp3)
Pamięć: 2 GB Ram

ocenił(a) grę na 10
Giveraa34

Na XP ci nie pójdzie. Jest tylko na 7, Vista i 8.

Kjcdudbjsdv

ale jeśli miałbym 7-ke to by mi poszło?

ocenił(a) grę na 10
Giveraa34

Tak.

Kjcdudbjsdv

na najniższych?

ocenił(a) grę na 10
Giveraa34

Tego ci nie powiem bo niezbyt się na tym znam :)

Kjcdudbjsdv

a tobie na jakich idzie?

ocenił(a) grę na 10
Giveraa34

Mówię że się nie znam :)

ocenił(a) grę na 7
Giveraa34

Nope, nie licz na to.
Ja mam świeżo postawiony (poniekąd własnie na potrzeby AC3) Win7 64bit; GeForce 8600 GT; AMD 620 Six Core 3,8GHz; 4GB ramu i tnie się na najniższych ustawieniach ...a Ty masz jeszcze gorszą kartę niż ja.
Jutro lece do sklepu po lepszy zasilacz i lepszą kartę graficzną. Tobie polecam to samo :P

Manobaru

ja myślę że mi pójdzie z win 7 na najniższych, i takie pytanie, z którego roku masz kompa?

Giveraa34

Rok nie gra roli tylko bebechy

szymas93

jak się zbyt przedobrzy (ztuninguje) to komp nie wyrobi.

Giveraa34

Gadasz głupoty. Co do AC3 będzie Ci mulić przez ten RAM, tak mi się wydaje. Zamiast czekać już tydzień na pewną odpowiedź czy ci pójdzie czy nie to lepiej sobie pobierz gierkę i sprawdź

ocenił(a) grę na 7
Giveraa34

Tak jak szymas napisał: Rok nie ma za dużo do rzeczy, tylko bebechy,
Jeśli to Ci robi dużą różnicę, to składałem tego PCa raptem parę dni temu.
Tak jak Ci mówię - mam kilka szczebli lepszego kompa niż Ty, a mi NA SERIO zamula na najniższych ustawieniach.

Btw, szukam w necie i szukam i nie mogę znaleźć takiego procka jak "AMD Athlon II 240 2,81 GHz". Nie przekręciłeś czegoś w nazwie? Nie chodziło Ci może o "AMD Athlon X2 240", albo "AMD Athlon II X2 240"? Bo jeśli ten pierwszy, to Twój procek nawet nie spełnia minimalnych wymagań i wyleci w powietrze jak odpalisz tę grę :P

P.S. Walnąłem się w nazwie mojego procka - tam powinno być konkretnie AMD FX-6200 Six-Core.
Dla porównania - mój procek ma w benchmarkach ranking 6112, Twój ma w okolicy 1,5k.
Serio, nie licz na to, że odpalisz te grę na tym sprzęcie

Giveraa34

Na konsoli nie musisz się martwić, że ci nie pójdzie :P Ja gram na laptopie z 2011: ATI Radeon 5650, Intel i5 M450, 4GB ramu i fps'y spadają lekko w mieście podczas walki. Gram na najniższych i rozdzielczości 1600x900 i grafika wygląda znośnie.