Czy kiedyś Ubisoft zrobi wreszcie taką grę, której legalnie zakupionej kopii nie będzie trzeba
crackować?
Może kiedyś. ;) Miałem problemy z AC2, normalne granie w AC3 zdawało się niemożliwe - na szczęście uratował mnie odpowiedni crack. Czasami żałuję, że kupuję oryginalne wersje i wspieram Ubisoft. :/
Muszą mieć kasę na robienie kolejnych części.
ps. Ja nie mam takich problemów bo gram na PS3 :D , jednak ma to swoje minusy np. gorsza grafika ( o cieniach generowanych przez PS3 to po prostu szkoda gadać -.- )
Prawda, w sumie trochę przesadziłem z tym żalem. :P Co nie zmienia faktu, że sporo osób ma problem z samym uruchomieniem gry, o freezach , crashach i bugach graficznych nie wspominając. Imo za dużo tego jak na taką produkcję. Drobnych bugów praktycznie nie da się uniknąć, ale, cholera jasna, gra musi przynajmniej działać. :P
Na PS3 u mnie co chwila są błędy -.-
Niedawno utknąłem na sznurku do prania !!! Mam nadzieję na jakieś poprawki w najbliższym czasie.
Ja miałem dzisiaj problem z jedną z misji - co i rusz ktoś mnie dostrzegał, bo z powodu jakieś glitcha część kryjówek nie działała. o.O
Ok . Dzięki za odpowiedź.
Ja mam za słabego kompa i muszę grać na PS3 :)
Pozdro!
Ja na szczęście grałem na xboxie, ale pamiętam jak męczyłem się z AC 2 na PC zaraz po premierze. Niestety, jeśli chodzi o takie zabezpieczenia to one przeszkadzają tylko tym osobom, które kupiły gry legalnie. Piraci i tak bez problemu łamią zabezpieczenia i grają bez żadnych przeszkód.
gram na PC mam oryginały i działa mi dobrze bez craka poprostu do gry musisz mieć zainsatalowany Uplay i łącze z netem. nie miałem problemu z żadną częscią