PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=646697}
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 16571
Assassin's Creed III
powrót do forum gry Assassin's Creed III
KalekaMentalny

Raczej najgorsze jeśli podobna to Prince of Persia a tak chyba właśnie jest

ocenił(a) grę na 5
KalekaMentalny

hehe W mało gier grałeś w życiu. :))

STAMiNA

Widzę że jesteś z tego rodzaju kmiotów którzy grają dla gameplaya a nie dla fabuły. Albo grasz na PC, a nie na PS3, a to by dużo wyjaśniało.

ocenił(a) grę na 5
KalekaMentalny

Gameplay to podstawa. Defekuje na fabułę akurat jeśli chodzi o ACIII. Dawno nie grałem w grę, w której byłoby tak dużo przerywników fimowych.

ocenił(a) grę na 8
STAMiNA

tak to jest zrobione w kazdej czesci assassin's creeda i jestes chyba jedyna osoba ktora na to narzeka ;] co wiecej gra napewno zasluguje na wiecej niz 4/10 za sama grywalnosc bo fakt , fabula tej czesci akurat nie powala

ocenił(a) grę na 5
ImperatorKac

Grałem we wszystkie poprzednie odsłony AC i nie pamiętam aby było tak dużo cut-scenek. W ACIII jest ich cała masa - non stop cutscenki, non stop loadingi.

ocenił(a) grę na 8
STAMiNA

nie zauwazylem :) , mnie bardziej denerwowalo ze glowny bohater byl moim zdaniem bez charakteru przez pierwsza polowe gry : /

użytkownik usunięty
STAMiNA

Słabe Revelations przy 3 to arcydzieło :D

KalekaMentalny

nie rozumiem przytyki o PC ?
pod jakim względem jest gorsze ? podłączasz pada i gra się jak na konsolach + grafika na PC jest kuriozalnie lepsza
również zgadzam się ze stwierdzeniem, że w mało gier grałeś... bo co takiego ma w sobie AC3 ?
poprzednie części znacznie lepsze ( mówię o serii z Ezio bo altairowa była słaba)
jest mnóstwo lepszych gier, jak chociażby rodzimy Wiedźmak 2, Far Cry 3 czy nawet nowy Tomb Raider...
fabuła serii jest ciekawa, a właściwie była, bo teraz jest schematyczna i zwyczajnie nudna, wydają nowe części co rok dla kasy, bo wyrobili sobie markę...
mimo to fabuła w grach nie jest najważniejsza... chcesz fabuły ? obejrzyj film- od tego są... gry są dla rozrywki,a nie fabuły...
cutscenek jest rzeczywiście mnóstwo w AC, mimo to nie narzekałbym, gdyby fabuła rzeczywiście była porywająca, ta była zwyczajnie przewidywalna...
czekam na argumenty przemawiające na korzyść AC, jeśli masz mnie bluzgać (co jest powszechne an FW jak widzę -.- ) to daruj sobie

użytkownik usunięty
KalekaMentalny

To w mało gier grałeś w takim razie

Bardzo oryginalny tekst

ocenił(a) grę na 10
KalekaMentalny

moim zdaniem jedna z najlepszych ;)