PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=646697}
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 16603
Assassin's Creed III
powrót do forum gry Assassin's Creed III

Warto kupic?

ocenił(a) grę na 3

Gralem w AC1, AC2, ACB i ACR. Wedlug mnie z tych najlepsza czesc to AC2, bo byla wciagajaca fabula, dobra grywalnosc i ciekawe misje. Czy spodoba mi sie ta czesc? Czy gre zrobili tylko zeby zarobic i zwiastuny tylko dobrze wygladaja?

ocenił(a) grę na 5
kebi17

Według mnie też AC2 najlepsze. ACIII to kur.wski gniot!

ocenił(a) grę na 3
STAMiNA

to czemu taka nota wysoka?

ps. dzieki za tresciwy argument ;p

ocenił(a) grę na 8
kebi17

Po prostu gra jest nudna i wydana na siłę. Główny bohater to kretyn bez mózgu a najlepsze opcje zostały wywalone (zarządzanie ekipą). Jedynie sterowanie statkiem daje sporo radochy, ale to za mało. Po prostu w porównaniu z poprzednimi odsłonami ta jest beznadziejna.

ocenił(a) grę na 3
pionas666

a takie nadzieje wiazalem z ta gra, chyba nikt nie powie nic dobrego na jej temat, szkoda ze zmarnowali potencjal, grubo sie zastanowie czy kupic ta gre. mam nadzieje ze 4 czesc nie bedzie na takim samym poziomie, bo chcialbym assassinem w przyszlosci pograc:)

ocenił(a) grę na 8
kebi17

Niestety obawiam się że tą serie czeka to samo co serię Gothic, powolna śmierć. Już Revelations było średnie ale nie tak tragiczne jak AC III. Niestety na ich plus seria jest firmowana przez Ubisoft więc nawet jak IV okaże się beznadziejną kupą to i tak wszyscy recenzenci będą się nią zachwycać.