Bardzo mi się to podoba, choć miałem nadzieję, że to by był Starożytni Egipt lub Sengoku Japonia.
Gimbusie? -_- Zastanów się... Assassyni mają inny kodeks niż tacy samurajowie... A ich zakon powstał podczas wypraw krzyżowych, nie w antyku
Właśnie pokazałeś, że sam gówno się znasz na Asasynie. Asasyni i Templariusze powstali już w czasach, które my określamy jako początki biblijne a w rzeczywistości to czasy pierwszej cywilizacji.
Taki cwaniak a sam G o tym uniwersum wie. Gimbus jesteś.
Nie wiesz co to znaczy gimbus... I wiem, że się gówno znam, nie grałem w żadną część, ale jakbyś nie zauważył to zakony krzyżackie powstawały po starożytności, nie przed, bo wtedy nie było chrześcijaństwa
Wiem, ale w uniwersum Asasyna asasyni i templariusze powstali w czasach pierwszej cywilizacji czyli przed starożytnościom.
Jak możesz się wpierdzielać i kłócić ze mną i mówić, , że się nie znam na asasynie? To kpina jakaś.
Co do samurajów miałem pełną rację, bo ich kodeks jest całkowicie inny od assassynów... A ja idę na logikę i zakon chrześcijański nie może powstać przed chrześcijaństwem, no nie!
Kurna jego mac, nadal sie ze mna klocisz choc w ogole nie znasz tego uniwersum. W Asasynie ludzkosc pochodzi z poza ziemi, Adam i Ewa byli asasynami ale jako zakon chrzescijanski czyli Nizaryci.
Rozumiesz w koncu k*rwa czy jestes leniem intelektualnym.
Nie chcę się wtrącać, ale jak nie wiesz o czym te gry mówią, to nie wiesz że templariusze (tylko w grze) istnieli przed chrześcijaństwem.
Od czasów Brotherhood'a czekałem na assasyna gdzie akcję będzie miała miejsce w czasie ery wiktoriańskiej Anglii. Wręcz oszalałem ze szczęścia gdy zapowiedzieli Victory.
Ja mam mieszane odczucia. Głównie z powodu tego, że Unity dalej nie działa tak jak powinno. Co do epoki to najbardziej liczyłam na upadek caratu i rewolucję w Rosji, choć Anglia też jest w miarę ok, na pewno lepsza niż Starożytny Egipt czy Rzym które też pojawiały się w plotkach.
lepsza, starozytny Egipt bylby lepszy nie znasz sie to sie nie wypowiadaj. Rozumiem inne gusta ale mow ze bardziej ci sie podoba a nie pogardliwie ze lepsza.
Przecież to subiektywna opinia. Nigdzie nie widzę pogardy. A jeśli słowo 'lepsza'
ma według Ciebie zabarwienie pogardliwe to odsyłam do słownika.
A jak już się czepiać to Starożytny Egipt akurat do serii nie pasuje - choćby z uwagi na zabudowanie które nijak nie sprzyja parkurowi. Już w trójce fani narzekali z tego powodu, a i tak zabudowa kolonialnej Ameryki była dużo bardziej temu odpowiadająca. Więc niestety ale 'nie znasz się to się nie wypowiadaj' :)
nie znasz sie wiec siedz cicho. Poza tobą nikt nie pociska takich pierdołów, bo większość jak ma coś sensownego do powiedzenia to mówi, a jak nie to mordę na kłódkę trzyma. Egipt idealnie pasuje do tej serii, jeśli mówimy o klimatach katakumb, a miasta? Skoro tak wiele osób tego chce to znaczy ze maja gdzies ilosc łazenia po dachach, gra nie musi co czesc zawsze opierac sie na tym samym.
Typowe babsko. Łatwo być tak głupim by kogoś oceniać go nie znając. No ale czego jak po gimbie (to stan umysłu, wiek to tylko umowna kwestia) w sieci mam się spodziewać.
Rany czlowieku jakim Ty jestes chamem! W kazdym temacie w ktorym sie wypowiadasz na temat AC zwyczajnie sie ciskasz, wyluzuj troche bo posiwiejesz przedwczesnie. Chcialam sobie spokojnie poczytac o nowej odslonie AC, ale to chyba nie tutaj.
Jak kogoś trzeba cisnąć to się go ciśnie. Nie moja wina, że ktoś pieprzy głupoty. Wolę mniej kulturalne rzeczy czytać, a będące sensowną treścią.
Zgadzam sie. Egipt mimo, ze ciekawy historycznie, nie daje zbyt duzych mozliwosci poruszania sie a to jest istotna kwestia w AC. Za to XIX wieczny Londyn jest bardzo obiecujacy:)
No i co z tego? Nie każda odsłona musi koncentrować się na bieganiu po budynkach, to zawsze może być duża poboczna odsłona ale nieco mniejsza od głównej.
Jasne, że nie musi, ale na pewno musi zarobić. Nie ma się co oszukiwać, uboga intelektualnie część graczy(patrz za ocean) najbardziej podnieca się bieganiem, skakaniem, walką i ogólnie poruszaniem się po świecie gry. Jeśli to będzie ograniczone to dla takich osób będzie nudna, nawet jeśli fabułą będzie zajebiście nadrabiać, oni i tak jej nie zaczają. No chyba, że będzie to czymś ciekawym zasępione, jak żeglarka w Black Flag. To jest produkt dla mas, zadaniem twórców jest trafić do jak największej liczby odbiorców, dlatego nie powinni za bardzo odbiegać od znanych i lubianych motywów. Takie moje zdanie, chociaż ja tą serię kocham za to, że trzyma w napięciu, motywy historyczne i za to że sobie mogę pozwiedzać i popodziwiać świat ;)
I? Ludzie i tak kupią te serię, bo kupują bo Asasyn.
A reszta nikogo nie obchodzi.
Trójka i czwórka też ma mało biegania po budynkach i zarobiły, ta zarobiłaby także bo to Asasyn - renomowana marka zarabia sama z siebie.
Wybacz, ale pierdzielisz.
Renomowana? Akurat seria AC i ogólnie ubisoft stracił renomę po Unity. Teraz będą musieli się napocić żeby odzyskać jakiekolwiek uznanie po tym wstydzie i hańbie. Z wydaniem Victory w ogóle powinni poczekać i na spokojnie dopracować tą grę jeśli chcą jeszcze pociągnąć tą serię. Dla mnie AC V to ostatnia szansa. Ale ja już jestem stara i stetryczała, może w tym co piszesz jest racja i dzieciaki polecą na kolejnych asasynów.
Gówno prawda, ludzi i tak łatwo wydoić nawet po ostatniej wpadce. A Victory już się robi od paru lat, więc p chuij odczekac? .
Garita zgadzam się akurat na Unity czekałem strasznie po zapowiedziach w zwiastunie klimatyczna muzyka... a później wszystko konkretnie spartolili... tak jak by robili ją na biegu dosłownie... i te zapewnienia jaka ona nie będzie ach o och... kompletna porażka... wydaje mi się, że co do tej odsłony nie powinni się skupić na mega marketingu tylko dopracowaniu wszystkie, a nie że w dniu premiery już będą problemy....