PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=729140}
7,1 5,4 tys. ocen
7,1 10 1 5350
Assassin's Creed Syndicate
powrót do forum gry Assassin's Creed Syndicate

Bardzo mi się to podoba, choć miałem nadzieję, że to by był Starożytni Egipt lub Sengoku Japonia.

The_Fallen

Nie znasz się na Assassynie to się nie wypowiadaj -_-

Lody01

Co Ty pierniczysz? Do mnie to gimbusie? No!? meh.

The_Fallen

Gimbusie? -_- Zastanów się... Assassyni mają inny kodeks niż tacy samurajowie... A ich zakon powstał podczas wypraw krzyżowych, nie w antyku

Lody01

Właśnie pokazałeś, że sam gówno się znasz na Asasynie. Asasyni i Templariusze powstali już w czasach, które my określamy jako początki biblijne a w rzeczywistości to czasy pierwszej cywilizacji.
Taki cwaniak a sam G o tym uniwersum wie. Gimbus jesteś.

The_Fallen

Nie wiesz co to znaczy gimbus... I wiem, że się gówno znam, nie grałem w żadną część, ale jakbyś nie zauważył to zakony krzyżackie powstawały po starożytności, nie przed, bo wtedy nie było chrześcijaństwa

Lody01

Wiem, ale w uniwersum Asasyna asasyni i templariusze powstali w czasach pierwszej cywilizacji czyli przed starożytnościom.
Jak możesz się wpierdzielać i kłócić ze mną i mówić, , że się nie znam na asasynie? To kpina jakaś.

The_Fallen

Co do samurajów miałem pełną rację, bo ich kodeks jest całkowicie inny od assassynów... A ja idę na logikę i zakon chrześcijański nie może powstać przed chrześcijaństwem, no nie!

Lody01

Kurna jego mac, nadal sie ze mna klocisz choc w ogole nie znasz tego uniwersum. W Asasynie ludzkosc pochodzi z poza ziemi, Adam i Ewa byli asasynami ale jako zakon chrzescijanski czyli Nizaryci.
Rozumiesz w koncu k*rwa czy jestes leniem intelektualnym.

The_Fallen

To drugie

Lody01

aha.

Lody01

Nie chcę się wtrącać, ale jak nie wiesz o czym te gry mówią, to nie wiesz że templariusze (tylko w grze) istnieli przed chrześcijaństwem.

The_Fallen

Od czasów Brotherhood'a czekałem na assasyna gdzie akcję będzie miała miejsce w czasie ery wiktoriańskiej Anglii. Wręcz oszalałem ze szczęścia gdy zapowiedzieli Victory.

Mr_Apokalips

w sumie ja najbardziej na Japonię w okresie np. Sengoku czekam.

ocenił(a) grę na 6
The_Fallen

Ja mam mieszane odczucia. Głównie z powodu tego, że Unity dalej nie działa tak jak powinno. Co do epoki to najbardziej liczyłam na upadek caratu i rewolucję w Rosji, choć Anglia też jest w miarę ok, na pewno lepsza niż Starożytny Egipt czy Rzym które też pojawiały się w plotkach.

Laura_N

lepsza, starozytny Egipt bylby lepszy nie znasz sie to sie nie wypowiadaj. Rozumiem inne gusta ale mow ze bardziej ci sie podoba a nie pogardliwie ze lepsza.

ocenił(a) grę na 6
The_Fallen

Przecież to subiektywna opinia. Nigdzie nie widzę pogardy. A jeśli słowo 'lepsza'
ma według Ciebie zabarwienie pogardliwe to odsyłam do słownika.
A jak już się czepiać to Starożytny Egipt akurat do serii nie pasuje - choćby z uwagi na zabudowanie które nijak nie sprzyja parkurowi. Już w trójce fani narzekali z tego powodu, a i tak zabudowa kolonialnej Ameryki była dużo bardziej temu odpowiadająca. Więc niestety ale 'nie znasz się to się nie wypowiadaj' :)

Laura_N

nie znasz sie wiec siedz cicho. Poza tobą nikt nie pociska takich pierdołów, bo większość jak ma coś sensownego do powiedzenia to mówi, a jak nie to mordę na kłódkę trzyma. Egipt idealnie pasuje do tej serii, jeśli mówimy o klimatach katakumb, a miasta? Skoro tak wiele osób tego chce to znaczy ze maja gdzies ilosc łazenia po dachach, gra nie musi co czesc zawsze opierac sie na tym samym.

ocenił(a) grę na 6
The_Fallen

Tiaaa. Typowy fan anime :)

Laura_N

Typowe babsko. Łatwo być tak głupim by kogoś oceniać go nie znając. No ale czego jak po gimbie (to stan umysłu, wiek to tylko umowna kwestia) w sieci mam się spodziewać.

The_Fallen

Rany czlowieku jakim Ty jestes chamem! W kazdym temacie w ktorym sie wypowiadasz na temat AC zwyczajnie sie ciskasz, wyluzuj troche bo posiwiejesz przedwczesnie. Chcialam sobie spokojnie poczytac o nowej odslonie AC, ale to chyba nie tutaj.

Garita

Jak kogoś trzeba cisnąć to się go ciśnie. Nie moja wina, że ktoś pieprzy głupoty. Wolę mniej kulturalne rzeczy czytać, a będące sensowną treścią.

Laura_N

Zgadzam sie. Egipt mimo, ze ciekawy historycznie, nie daje zbyt duzych mozliwosci poruszania sie a to jest istotna kwestia w AC. Za to XIX wieczny Londyn jest bardzo obiecujacy:)

Garita

No i co z tego? Nie każda odsłona musi koncentrować się na bieganiu po budynkach, to zawsze może być duża poboczna odsłona ale nieco mniejsza od głównej.

The_Fallen

Jasne, że nie musi, ale na pewno musi zarobić. Nie ma się co oszukiwać, uboga intelektualnie część graczy(patrz za ocean) najbardziej podnieca się bieganiem, skakaniem, walką i ogólnie poruszaniem się po świecie gry. Jeśli to będzie ograniczone to dla takich osób będzie nudna, nawet jeśli fabułą będzie zajebiście nadrabiać, oni i tak jej nie zaczają. No chyba, że będzie to czymś ciekawym zasępione, jak żeglarka w Black Flag. To jest produkt dla mas, zadaniem twórców jest trafić do jak największej liczby odbiorców, dlatego nie powinni za bardzo odbiegać od znanych i lubianych motywów. Takie moje zdanie, chociaż ja tą serię kocham za to, że trzyma w napięciu, motywy historyczne i za to że sobie mogę pozwiedzać i popodziwiać świat ;)

Garita

I? Ludzie i tak kupią te serię, bo kupują bo Asasyn.
A reszta nikogo nie obchodzi.

Trójka i czwórka też ma mało biegania po budynkach i zarobiły, ta zarobiłaby także bo to Asasyn - renomowana marka zarabia sama z siebie.

Wybacz, ale pierdzielisz.

The_Fallen

Renomowana? Akurat seria AC i ogólnie ubisoft stracił renomę po Unity. Teraz będą musieli się napocić żeby odzyskać jakiekolwiek uznanie po tym wstydzie i hańbie. Z wydaniem Victory w ogóle powinni poczekać i na spokojnie dopracować tą grę jeśli chcą jeszcze pociągnąć tą serię. Dla mnie AC V to ostatnia szansa. Ale ja już jestem stara i stetryczała, może w tym co piszesz jest racja i dzieciaki polecą na kolejnych asasynów.

Garita

Gówno prawda, ludzi i tak łatwo wydoić nawet po ostatniej wpadce. A Victory już się robi od paru lat, więc p chuij odczekac? .

Garita

Garita zgadzam się akurat na Unity czekałem strasznie po zapowiedziach w zwiastunie klimatyczna muzyka... a później wszystko konkretnie spartolili... tak jak by robili ją na biegu dosłownie... i te zapewnienia jaka ona nie będzie ach o och... kompletna porażka... wydaje mi się, że co do tej odsłony nie powinni się skupić na mega marketingu tylko dopracowaniu wszystkie, a nie że w dniu premiery już będą problemy....