PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611120}
8,4 16 tys. ocen
8,4 10 1 15777
Batman: Arkham City
powrót do forum gry Batman: Arkham City

Właśnie przeszedłem grę Arkham Asylum, trochę dziwnie zacząłem swoją przygodę z Batmanem ponieważ najpierw zagrałem w Arkham City. Osobiście uważam że ta z 2011 roku jest nieco lepsza, a pewnie wpływ na moje zdanie ma kolejność z jaką grałem w te gry, ale obie mi się podobają.

Arkham Asylum - 8/10
Arkham City - 9/10

jak Wy postrzegacie te gry? :)

ocenił(a) grę na 10
sebek_08

arkham asylum - 10
arkham city- 10
Dałem 10 bo to moje 2 ulubione gry, razem z wiedżminem i gothic 1 i 2

ocenił(a) grę na 10
sebek_08

Ja bym dał Arkham City : 10/10
Arkham Asylum 9/10

Pozdrawiam !

ocenił(a) grę na 10
Barges

arkham city - 11/10
arkham asylum - 10/10

ocenił(a) grę na 10
sebek_08

Arhkam City lepsze.

użytkownik usunięty
sebek_08

Arkham Asylum miała zdecydowanie inny, lepszy klimat. Mroczniejszy - taka niepewność na terenie zakładu. Bardzo mi się ten klimat podobał.

Jednak w każdym innym aspekcie City jest zdecydowanie lepsze i bardziej rozwinięte! Obie gry są znakomite, Arkham City jest po prostu ulepszoną wersją Asylum i tak samo wciągającą. pzdr

sebek_08

Dwie gry,które potrafiły mnie wciągnąć w taki sposób,że gubiłem rachubę czasową ;) Zacząłem grać np o 22 a zdarzało mi się kończyć o 6 rano ;p Przez takie granie,przeszedłem w szybkim czasie Batmana (mimo,że jest to jedna z dłuższych gier,które powstały w ostatnich latach.) Arkham Asylum - 10, Arkham City - 10
Rewelacja przez olbrzymie R! ;)

wiltord

Gry są rewelacyjne. Arkham Asylum zakupiłem za 9,99 z kolekcji klasyki. Jeszcze nigdy żadna gra nie zabierała mi tyle czasu, pochłania człowieka totalnie. Od tygodnia gram w City i jestem równie mocno zachwycony.

sebek_08

Asylum 10/10
City 9/10

ocenił(a) grę na 8
neo_angin

Arkham Asylum 9/10
Arkham city 9/10