PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611120}
8,4 16 tys. ocen
8,4 10 1 15819
Batman: Arkham City
powrót do forum gry Batman: Arkham City

Słyszałam, że w tej części Batmana jest pokazany test ciążowy Harley z pozytywnym wynikiem. Czy Harley będzie mamą? Czy Joker jest ojcem?

Vebi

Test ciążowy jest w biurze, gdzie przebywali Joker i Harley. Jeśli się go znajdzie, to podczas napisów końcowych Harley śpiewa sobie kołysankę dla dzieci. Ale jeśli zagra się w DLC "Harley Quinn's Revenge" i wejdzie do tego biura jeszcze raz to leży tam mnóstwo testów i wszystkie mają wynik negatywny, także Harley nie jest w ciąży, a pierwszy test był fałszywie dodatni, co się zdarza.

intervigilium

jakie to smutne... a już miałam nadzieje
uwielbiam Harley Quinn

Vebi

Nadzieję można mieć zawsze. Przecież te testy w DLC to mogły być fałszywki jakieś. Zwykłe odwrócenie uwagi gracza.

ocenił(a) grę na 8
Szczypioor

Watpie. Jezeli mialbym zgadywac to byly to jedne "otwartych drzwi" do Batman3 (ktorych jest wiele w AC) z ktorych Rocksteady zdecydowali sie zrezygnowac. Mogli rozpoczac prace nad B3 po AC (co wypowiedz Kevin'a Conroy'a by sugerowala) i zdecydowac ze nie uzyja tego elementu i zamkneli sprawe w DLC.

RoderickUsher

Arkham Origins to po prostu taki zapychacz czasu przed kolejną częścią robioną już przez Rocksteady.

użytkownik usunięty
Szczypioor

Ale na razie, same pozytywne opinie słyszę po E3 o tym "zapychaczu". Na początku byłem negatywnie nastawiony do Origins, ale teraz czekam z niecierpliwością! :) A jak Rocksteady zapoda Batmana na next-gena to będzie miazga. Tyle że zagram w to, za jakieś 2 lata.... wtedy kupię PS4.