PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611120}
8,4 16 tys. ocen
8,4 10 1 15819
Batman: Arkham City
powrót do forum gry Batman: Arkham City

Nazywać się będzie Batman Arkham Origins. Będzie prequelem i pracuje nad nią studio Warner Bros. Games Montreal, a nie twórcy poprzednich dwóch odsłon czyli studio
Rocksteady. Premiera zaplanowana jest na 25 października na PC, X360, PS3 i WiiU.

Co o tym myślicie? Ja z jednej strony cieszę się, że powstaje nowy Batman, ale z drugiej obawiam się trochę zmiany dewelopera.

bozon

ja dodam jeszcze jeden z przeciwników to Deathstroke razem z 8 snajperami w święta będą chcieli zabić batman a w święta .Warner Bros. Games Montreal zastąpiło Rocksteady Studios, ale ma pełny dostęp do zmodyfikowanego przez Rocksteady silnika Unreal, dzięki czemu zostanie zachowany klimat Arkhamverse.http://www.batcave.com.pl/2013/04/batman-arkham-origins-pierwsze-inf ormacje-i-trailer/

wort801

ja myślę że będzie dobrze :) a jak myślisz kto jeszcze będzie przeciwnikiem batmana ????? ja myślę że joker.poison ivy,mr freeze ,firefly.twoface,może też bane ,black mask i liczę też że bedzie catwoman i talia :)

ocenił(a) grę na 8
bozon

Poprzednie dwie części były zacne, więc z przyjemnością zagram w "trójkę", mnie także martwi zmiana studia, Rocksteady przy B:AC zawiesiło poprzeczkę niesamowicie wysoko (na moje, gdzieś tak w kosmosie:P) i boję się, że Montreal nie da rady jej przeskoczyć (albo chociaż się z nią zrównać).

thetruevoid

mnie też martwi ale w grę jeszcze nie graliśmy wiec nie ma czego jeszcze oceniać

ocenił(a) grę na 10
thetruevoid

Wydaje mi się że pełnoprawna kontynuacja Arkham City jest tworzona przez Rocksteady a Origins zostanie wydane żeby umilić okres oczekiwania. Dlatego też myślę, że nie należy spodziewać się cudów.

ocenił(a) grę na 9
bozon

To może być solidna produkcja, ale moim zdaniem nie doścignie osiągnięć Rocksteady. Wielka szkoda, że zdecydowano się na prequel zamiast odważnie pociągnąć wątki zapoczątkowane w drugiej części. WB chyba na siłę chcę upchać do tej części Joker'a. Czekałem na kolejną cześć ze studia Rocksteady. Na AO raczej nie będę czekał z wypiekami na twarzy.

ocenił(a) grę na 8
bozon

Czuje że ta gra nie będzie dobra jak poprzednie ito już nie to samo zmiana studia nie nastraja optymizmem ale z ciekawości w to zagram

ocenił(a) grę na 8
mrPARADOKS

Według mnie trochę za wcześnie jeszcze na ocenianie gry. Wyjdzie to zobaczymy. Może się okaże, że nie jest tak zła. Słabszy Batman może i nie zachęca, ale kreacja przeciwników na pewno. Potwierdzono jak na razie, iż pojawi się tam Deathstroke, Black Mask i Pingwin.

Vulture363

Black Mask i Pingwin. gdzie są takie informację ????

wort801

aha ok już widziałem

wort801

http://www.filmweb.pl/videogame/Batman%3A+Arkham+Origins-2013-682837