PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611120}
8,4 16 tys. ocen
8,4 10 1 15819
Batman: Arkham City
powrót do forum gry Batman: Arkham City

Co oznacza że będzie prawdopodobnie dłuższa od Arkham Asylum. Ja bym chciał jeszcze
Clayface'a. Co myślicie na temat galerii przeciwników.

ocenił(a) grę na 9
neo_angin

IMO za dużo ich napchali. Joker, Harley Quinn, Pingwin, Człowiek Zagadka, Dwie Twarze, Strach na wróble, Bane i Mr. Freeze by starczyli

chowder

W jedynce było ich za mało moim zdaniem.

ocenił(a) grę na 9
neo_angin

Dla fanów uniwersum Batmana to pozycja obowiązkowa. Niedawno potwierdzono Talie Al Ghul i Salomona Grundy'ego.
Wg. mnie : SUPER

ocenił(a) grę na 10
stormtrooper36

W CdAction została podana informacja (potwierdzona) że wątek fabularny będzie trwać ok. 25 godzin, a by ukończyć całe 100% (zagadki Riddlera itp.) to dwukrotnie dłuższego czasu. Więc będzie kupa frajdy ;)

ocenił(a) grę na 9
fankadrCrane

też czytałem ten numer cda :D.
Gdzieś przeczytałem że fabuła ma zająć 25h a wszystkie zadania poboczne zajmą ok.40h ( no i jeszcze tryb wyzwan z robinem)
Dodatkowo ujawnili Mr.Freeze'a w trailerze. Dnia 21 października nie odejdę od konsoli XD

ocenił(a) grę na 8
stormtrooper36

Grę juz ukonczylem i Clayface także się pojawia :)

UnKnowN_3

Dzięki za spoiler.

John_Shepard

tez mi spoiler ...

AntistaR

W zapowiedziach nie było mowy o Clayfasie...

John_Shepard

no spoko ale to nie zaden spoiler, w arkham asylum clayface sobie byl, Unknown nie powiedzial jaka w Arkham City spelnia role, czy pojawia sie na minute czy przewija przez cala fabule.

ocenił(a) grę na 9
UnKnowN_3

Też bardzo dziękuje. Na pewno ta wiadomość umili mi rozgrywkę :P A skąd masz grę 5 dni przed premierą ???

ocenił(a) grę na 8
stormtrooper36

Z torrentów ;)

UnKnowN_3

z tym clayfacem to dales ciala. mogles nie mowic, bo to jest twist z samej koncowki gry :(

ocenił(a) grę na 8
back2bizkit

Nie przemyślałem tego :X Sorki chłopaki ;/