Co oznacza że będzie prawdopodobnie dłuższa od Arkham Asylum. Ja bym chciał jeszcze
Clayface'a. Co myślicie na temat galerii przeciwników.
IMO za dużo ich napchali. Joker, Harley Quinn, Pingwin, Człowiek Zagadka, Dwie Twarze, Strach na wróble, Bane i Mr. Freeze by starczyli
Dla fanów uniwersum Batmana to pozycja obowiązkowa. Niedawno potwierdzono Talie Al Ghul i Salomona Grundy'ego.
Wg. mnie : SUPER
W CdAction została podana informacja (potwierdzona) że wątek fabularny będzie trwać ok. 25 godzin, a by ukończyć całe 100% (zagadki Riddlera itp.) to dwukrotnie dłuższego czasu. Więc będzie kupa frajdy ;)
też czytałem ten numer cda :D.
Gdzieś przeczytałem że fabuła ma zająć 25h a wszystkie zadania poboczne zajmą ok.40h ( no i jeszcze tryb wyzwan z robinem)
Dodatkowo ujawnili Mr.Freeze'a w trailerze. Dnia 21 października nie odejdę od konsoli XD
no spoko ale to nie zaden spoiler, w arkham asylum clayface sobie byl, Unknown nie powiedzial jaka w Arkham City spelnia role, czy pojawia sie na minute czy przewija przez cala fabule.
Też bardzo dziękuje. Na pewno ta wiadomość umili mi rozgrywkę :P A skąd masz grę 5 dni przed premierą ???