Nie wiem jak uważacie, ale jak dla mnie walka z Ra's al Ghulem ustanawia nową jakość w grach akcji :) Po raz pierwszy mi się zdarzyło, że gra komputerowa wbiła mnie w krzesło... i to dosłownie. Walkę stoczyłem tak naprawdę na jednym wdechu! Nie przeszedłem jeszcze całej gry i wciąż mam nadzieję, że czymś jeszcze mnie zaskoczy chociaż ciężko będzie przebić wyżej wymienioną walkę... Mistrzostwo!
Dokładnie,walka z tym silnym przeciwnikiem jest fenomenalna ! ;) Cały Batman jest wprost rewelacyjny ... Poprzednia część przygód człowieka nietoperza spowodowała,że zwariowałem na punkcie tej gry. Myślałem,że druga część nie będzie równie dobra,a tu się okazało ,że druga część jeszcze lepsza. Batman Arkham City to według mnie najlepsza gra 2011 roku. Nie chodzi tutaj tylko o rewelacyjną grafikę,o dobrą fabułę czy o niesamowite kombinacje walki wręcz czy super dopracowane najmniejsze detale. Chodzi o to,że gra wciąga i nie chce dać graczowi odejść od monitora. Polecam oby dwie części,bo każda jest wręcz fenomenalna! ;)
Dokładnie! A jeszcze przed chwilą skończyłem grę i mówiąc "delikatnie"... Jest to po prostu rewolucyjne zakończenie wywracające do góry nogami znane nam uniwesum Batmana. Mam nadzieję, że połakomią się na trzecią część. Tylko czekam ;)
No stary ja także mam nadzieję,że 3 część wyjdzie;) Tylko pewnie znowu trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość i poczekać na kolejne losy batmana o ile gra powstanie a myślę,że ujrzy światło dzienne bo zrobiła furorę ;)
Tak patrząc od komercyjnej strony to Rocksteady złapało "kurę znoszącą złote jajka" (czyt. Batman) i nie sądzę by mieli w planach ją wypuścić ;)
Według mnie gra nie tylko najlepsza z tego roku,ale najlepsza gra w jaką grałem przez ostatnie lata. Fabuła ,walki,mroczność miasta tak wciąga,że ciężko było mi się oderwać ;)
3 część napewno będzie , ta gra zdobywa najlepsze nagrody i maja z niej sporo kasy , musi wyjsc kolejna czesc bo sie chyba powiesze ;D
No musi być,dla mnie też innej opcji nie ma! :D Zwłaszcza ,że Batman naprawdę dał mi dawkę zajebistego spędzenia czasu,w ogóle się nie nudził...Główne misje wciągające ,że heeeeeej;D no ale poboczne także bardzo trafione ;) W tym roku grałem w parę dobrych gier,przed Batmanem w Dead Island-dobra ostra gierka,ale do Batmana według mnie jest tylko średnia ;)
mozesz sie ze mna nie zgodzic ale dla mnie walka z solomonem grundym byla lepsza od ras al ghula
"Solomon Grundy, born in Monday" xD Taa... to też była dobra walka :) Tak samo jak (SPOILER!) walka z Clayface'm pod koniec, bardzo widowiskowe.(KONIEC SPOILERU!) Ale wciąż uważam, że walka z Ra Al Ghulem była najlepsza, ale to już kwestia gustu ;)
zrąbali sprawę z Hugo strangem, okazał się straszną pipą na koniec (wcześniej był tajemniczy)
tak. ta walka była genialna. gre mam ukończoną gdzieś w 50% i kręcę się po arkham city. rozwiązuję zagadki i robię zadania poboczne. jakoś nie chcę robić fabuły głównej. bo ogarnie mnie straszny smutek, kiedy dotrze do mnie, że to już koniec gry :( ale spoko, trójka na pewno będzie.
Czytałem na oficjalnej stronie Batmana ze maja zrobic gry z innymi bohaterami DC universe , ale mam nadzieje ze batmana nie odstawia
Nie sądzę żeby odstawili Batmana. Co najwyżej dodadzą nowe grywalne postacie jak Kobieta-Kot w Arkham City (np. Robin lub Batwoman)
a teraz tych postaci nie ma? Sa przeciez , tylko nie chce mi sie znow 2 lata czekac na kolejna czesc Nietoperza
Ale Robinem nie możesz grać w Arkham City (jedynie w wyzwaniach a mi chodzi o fabułę) a na przykład Batwoman w ogóle nie było.
No nic,teraz trzeba uzbroić się w cierpliwość i mieć nadzieję,że powstanie kolejna część przygód Batmana ;) Póki co oczekuje z wielkim natchnieniem kontynuacji filmu Batman : Mroczny Rycerz... Trailery są dostępne i coś czuję,że druga część "Mroczny Rycerz Powstaje" może być znów genialna!:) Cieszy mnie również fakt,że w filmie pojawi się kobieta kot, i Wielki silny Bane,którego zagra Tom Hardy! co może być super posunięciem ;) Niestety będzie olbrzymi brak Jokera,którego zagrał w sposób fenomenalny świętej pamięci Heath Ledger ...
miałem na myśli nie całą trylogie... Wiem o tym,że pierwsza z części tego reżysera to batman:początek. Ale miałem na myśli nazwę : Mroczny Rycerz,i dlatego napisałem druga część,mając na myśli (mrocznego rycerza,nazwę ;) ) . pozdrawiam