to najbardziej badziewna postać jaką można sobie tylko wyobrazić... ;D to gratuluję twórcom gry, brawo!!! szkoda, bo zapowiadało się fajnie ale ten "przeciwnik" zepsuje całą grę...
Nie zepsuje, pewnie będzie tylko na chwilę, bo wrogów będzie dużo więcej. Gra zbiera świetne recenzje na świecie, więc na pewno będzie arcydziełem.
no może przesadziłem z tym zepsuciem całej gry, ale przyznajcie że ten kalendarz to trochę śmieszne i nawet nie pasuje żeby w takiej grze taką zaklej-dziurę dawać, bo już pewnie im przeciwników zabrakło... no ja nie mogę tego strawić, w ogóle co to za głupi przydomek CZŁOWIEK KALENDARZ, ja pier**** jak to brzmi :D
Nieogarnięty człowieku, człowiek kalendarz został zaczerpnięty z komiksu, a nie wymyślony
Calendar Man to przydomek seryjnego mordercy, którego morderstwa miały związek z datami w kalendarzu. Tak, na pewno zepsuje grę.
dokładnie, to w dodatku jeden z ciekawszych i najstarszych komiksowych łotrów, ludzie bywają tępymi ignorantami
Jak sie nie czytało komiksów, to można bylo przejść Batman'a: Arkham Asylum. Tam byl życiorys tej postaci:)
Nie wiem po co ta prowokacja ? Nie znasz komiksów twoja wiedza ogranicza się do gry i może do co nowszych kreskówek z Batmanem, więc po co pokazujesz swoją ignorancję ? Przeczytaj sobie trochę artykułów z Wiki a potem się wypowiadaj. Wiesz ile lat temu została stworzona ta postać ? Ponad 50 lat temu. Naprawdę zastanów się co ty piszesz dziecko.
a co mnie to obchodzi że 50 lat temu... tym bardziej... wtedy mieli jakieś badziewne i kiczowate pomysły - człowiek kalendarz... porażka :D
p.s. to nie była żadna prowokacja tylko wyrażenie własnej opinii do czego mam prawo...
akurat bardzo ciekawa postać. odsyłam do "Long Halloween" i do "Dark Victory".
w Arkham City pojawia się na moment, przynajmniej w wersji "batmaniej" i według mnie bardzo dobrze zrobiony tak samo jak dziesiątki innych klasycznych postaci w tej grze.
gra rewelacyjna - Terminator 2 wśród gier komputerowych :) nie skreślaj czegoś czego nawet nie widziałeś. to trochę zbyt pochopne i, jak się okazało, kompletnie minęło się z prawdą.
Człowiek kalendarz jest najciekawszą postacią z komiksów.Jak się gra w dni które mówi w grze to on coś robi.Jak ktoś wie co niech odpowie
możesz śmiało grać. Kalendarz pojawia się tylko na moment. Jest zamknięty w celi w starym sądzie. Nie bierze czynnego udziału w grze. A gra jest cudna. Można poczuć klimat Batmana.
Ten tytuł wymiata, nie ma przeciwwskazań do tego aby Batman AC nie został grą roku. A jeżeli chodzi o Człowieka Kalendarza to najbardziej spodobała mi się historia z psami.
Calendar Man? Nie wiem, jak mógłby psuć grę. Psychopatyczni mordercy maja fiksację na punkcie różnych rzeczy, a ten jest bardziej prawdopodobny, niż Joker, Clayface i kobieta roślina. Ciekawe co byś powiedział, gdyby w grze wystąpił - Humpty Dumpty; grubas składający źle różne rzeczy albo gangster wierzący, że jest wcieleniem Zeusa. Tak więc kalendarz nie jest tragedią.
A człowiek w kostiumie klowna, grubas o przydomku Pingwin i facet, który uważa się za stracha na wróble ci nie przeszkadzają?
Też się zastanawiam co ten szesnastoletni wito_filmweb miał w głowie, że mu takie rzeczy kiedyś przeszkadzały ;)