PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611120}
8,4 16 tys. ocen
8,4 10 1 15819
Batman: Arkham City
powrót do forum gry Batman: Arkham City

to najbardziej badziewna postać jaką można sobie tylko wyobrazić... ;D to gratuluję twórcom gry, brawo!!! szkoda, bo zapowiadało się fajnie ale ten "przeciwnik" zepsuje całą grę...

wito_filmweb

Nie zepsuje, pewnie będzie tylko na chwilę, bo wrogów będzie dużo więcej. Gra zbiera świetne recenzje na świecie, więc na pewno będzie arcydziełem.

wito_filmweb

Jeden przeciwnik i to tak mało znaczący zepsuje całą grę. HAHAHAHAHAHAHA.

ocenił(a) grę na 8
neo_angin

no może przesadziłem z tym zepsuciem całej gry, ale przyznajcie że ten kalendarz to trochę śmieszne i nawet nie pasuje żeby w takiej grze taką zaklej-dziurę dawać, bo już pewnie im przeciwników zabrakło... no ja nie mogę tego strawić, w ogóle co to za głupi przydomek CZŁOWIEK KALENDARZ, ja pier**** jak to brzmi :D

ocenił(a) grę na 10
wito_filmweb

Nieogarnięty człowieku, człowiek kalendarz został zaczerpnięty z komiksu, a nie wymyślony

ocenił(a) grę na 10
wito_filmweb

Calendar Man to przydomek seryjnego mordercy, którego morderstwa miały związek z datami w kalendarzu. Tak, na pewno zepsuje grę.

ocenił(a) grę na 10
wito_filmweb

To postać z komiksów cwaniaczku... :P

ocenił(a) grę na 10
Juby_

dokładnie, to w dodatku jeden z ciekawszych i najstarszych komiksowych łotrów, ludzie bywają tępymi ignorantami

ocenił(a) grę na 10
dlowicki

Jak sie nie czytało komiksów, to można bylo przejść Batman'a: Arkham Asylum. Tam byl życiorys tej postaci:)

wito_filmweb

Nie wiem po co ta prowokacja ? Nie znasz komiksów twoja wiedza ogranicza się do gry i może do co nowszych kreskówek z Batmanem, więc po co pokazujesz swoją ignorancję ? Przeczytaj sobie trochę artykułów z Wiki a potem się wypowiadaj. Wiesz ile lat temu została stworzona ta postać ? Ponad 50 lat temu. Naprawdę zastanów się co ty piszesz dziecko.

ocenił(a) grę na 8
crazy_race

a co mnie to obchodzi że 50 lat temu... tym bardziej... wtedy mieli jakieś badziewne i kiczowate pomysły - człowiek kalendarz... porażka :D

ocenił(a) grę na 8
wito_filmweb

p.s. to nie była żadna prowokacja tylko wyrażenie własnej opinii do czego mam prawo...

ocenił(a) grę na 10
wito_filmweb

akurat bardzo ciekawa postać. odsyłam do "Long Halloween" i do "Dark Victory".

w Arkham City pojawia się na moment, przynajmniej w wersji "batmaniej" i według mnie bardzo dobrze zrobiony tak samo jak dziesiątki innych klasycznych postaci w tej grze.

gra rewelacyjna - Terminator 2 wśród gier komputerowych :) nie skreślaj czegoś czego nawet nie widziałeś. to trochę zbyt pochopne i, jak się okazało, kompletnie minęło się z prawdą.

wito_filmweb

A może byś tak zagrał w grę zamiast sugerować się wpisami na filmwebie ?

wito_filmweb

Człowiek kalendarz jest najciekawszą postacią z komiksów.Jak się gra w dni które mówi w grze to on coś robi.Jak ktoś wie co niech odpowie

wito_filmweb

możesz śmiało grać. Kalendarz pojawia się tylko na moment. Jest zamknięty w celi w starym sądzie. Nie bierze czynnego udziału w grze. A gra jest cudna. Można poczuć klimat Batmana.

ocenił(a) grę na 8
czarny180

dobrze wiedzieć ;]

wito_filmweb

IDIOTA i dziękuję.

ocenił(a) grę na 10
wito_filmweb

Ten tytuł wymiata, nie ma przeciwwskazań do tego aby Batman AC nie został grą roku. A jeżeli chodzi o Człowieka Kalendarza to najbardziej spodobała mi się historia z psami.

ocenił(a) grę na 9
wito_filmweb

Calendar Man? Nie wiem, jak mógłby psuć grę. Psychopatyczni mordercy maja fiksację na punkcie różnych rzeczy, a ten jest bardziej prawdopodobny, niż Joker, Clayface i kobieta roślina. Ciekawe co byś powiedział, gdyby w grze wystąpił - Humpty Dumpty; grubas składający źle różne rzeczy albo gangster wierzący, że jest wcieleniem Zeusa. Tak więc kalendarz nie jest tragedią.

ocenił(a) grę na 10
wito_filmweb

A człowiek w kostiumie klowna, grubas o przydomku Pingwin i facet, który uważa się za stracha na wróble ci nie przeszkadzają?

ocenił(a) grę na 8
piotral_2

Też się zastanawiam co ten szesnastoletni wito_filmweb miał w głowie, że mu takie rzeczy kiedyś przeszkadzały ;)

ocenił(a) grę na 10
wito_filmweb

Jak ci człowiek kalendarz przeszkadzał, to co byś powiedział na rainbow raidera (tęczowego jeźdźca) :)