Witam!
Mam dwa pytania:
1. Jestem w trakcie przechodzenia głównego wątku i przeglądając strone o tej grze na GryOnline w zakładce "Kody i triki" natknąłem się na informację, że jeśli przed zakończeniem wątku złapię 14 najbardziej poszukiwanych osob w Gotham będzie alternatywne zakończenie. I chcialbym się dowiedzieć czy jest to zakonczenie ktore bedzie mozna wybrać, tzn ze beda dwa zakonczenia do wyboru (zwykle i to alternatywne) czy po prostu bedzie bez mozliwosci zmiany na zwykle? Jeśli to drugie to chcialbym się od Was dowiedziec czy warto odblokowywac to zakonczenie czy lepsze jest zwykłe? Oczywiscie nie chcę spojlerów, ewentualnie mozecie powiedziec czy te zakonczenia sie tak bardzo od siebie różnią.
2. W jaki sposob moge zmienic strój? Dopiero po zakonczeniu wątku czy w dowolnym momencie?
Z góry dziękuje za odpowiedź
Jest 1 zakończenie. To że Scarecrow b idzie do więzienia. Potem jask zrobisz misje poboczneą, to odblokujesz to główne, jedyne zakończenie.
Juz tłumaczę. To 1, z zakończeniem wątku Stracha.
2 i 3, to to z Knightfall Protocl czy jakoś tak. I odblokowuje się gdy zlapiesz Husha, Deathstroke'a, Pana Zagadkę i paru innych. Ogółem, jak przejdziesz wszystko na 100%.
Ale moim zdaniem - niebwarto. Lepiej obejrzeć w internecie, choć ja przeszedłem grę na 100%, nie jak inni fani.
A co sądzę o zakończeniu? Cóż... W TDKR było lepsze. Ogółem, 1 jest dobre, 2 jest słabe, 3 jest średnie. I nie chcę zdradzać, a juz i tak nieco zdradzilem.