PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=705298}
8,2 7,1 tys. ocen
8,2 10 1 7067
Batman: Arkham Knight
powrót do forum gry Batman: Arkham Knight
użytkownik usunięty
Ra_s_al_Ghul

W Arkham City został uwięziony przez Batmana, ale, jako że Bane to nie byle kto, pewnie ucieknie. Zwłaszcza, że Arkham City zamknięto i mógł uciec podczas transportu.

ocenił(a) grę na 7

No tak. Też ktoś go mógł przejąć. Np Armia Arkham Knighta. Ajj ile bym dał żeby zobaczyć walkę Crocka i Bane'a w tej grze a wszystkiemu przyglądałby się bezradny Batman

użytkownik usunięty
Ra_s_al_Ghul

Znając Batmana pewnie się wtrąci i coś zrobi. W końcu Croc i Bane [ tylko wtedy gdy przedawkuje jad, tak to geniusz ] nie są do końca inteligentni.

ocenił(a) grę na 7

Killer Crock to zwierze ale głupi nie jest. Był kiedyś głównym gangsterem w Gotham. A Bane jak było widać w Blackgate do AO i w samym AO stał się głupkowaty i stracił wiele z pamięci po tych modyfikacjach jadu. Ale mimo wszystko debilem też nie jest. Wiadomo że na tle np Pingwina, Jokera czy Riddlera wypadają blado. Ale nie jest jeszcze z nimi tak źle :) mogłaby być niezła potyczka :)

użytkownik usunięty
Ra_s_al_Ghul

No tak. Croc umie mówić i co najwyżej jest przebiegły niż mądry, a Bane też czyba odzyskał trochę pamięci odkąd przestał brać Tytana.

ocenił(a) grę na 7

Killer Crock umie mówić bo jest człowiekiem ;) nie zawsze przecież tak wyglądał. Przez zmianę skóry i warunki w których później żył stał się bardziej zwierzęciem z instynktem zabójcy. No Bane w Asylum mówi o "którymś złamaniu" Batmana to co nie co tam pamięta. Ale nie jest już tak samo inteligentny jak w AO

użytkownik usunięty
Ra_s_al_Ghul

No tak. Chodziło mi tylko o to, żę Croc oszalał przez chorobę i dlatego nienawidzi ludzi bo ci wcześniej zabili jego kolegów z cyrku, którzy byli chyba jedynymi ludźmi których lubił, a co do Bane"a to porównaj go w AA i w AC. Jak sądzisz, czy choroba Croca istnieje ?

ocenił(a) grę na 7

No jak na razie Bane jest wciąż popychadłem, tak było w AA i w AC. Nic nie znaczył, znaczył jedynie w fabule jego Venom

użytkownik usunięty
Ra_s_al_Ghul

Mi chodzi o to, że w AC jego iq się zwiększyło.

ocenił(a) grę na 7

Być może, ale wydaje mi się że ma takie same jak w AA

użytkownik usunięty
Ra_s_al_Ghul

Aha. W każdym razie w AA gadał bez sensu, a w AC-już wiedział, co mówi.

ocenił(a) grę na 7

Nie wiem być może masz racje co do tego że ten jego Jad go puszcza. No ale sugerujesz że w Arkham Knight będzie inaczej wyglądał i inaczej się zachowywał?

użytkownik usunięty
Ra_s_al_Ghul

Pewnie tak, nie wiem do końca.

Ra_s_al_Ghul

Dotychczasowy sposób przedstawiania Bane'a zdecydowanie był spowodowany tym, że Paul Dini nie trawi tej postaci. Już w debiucie Bane'a w "Batman: The Animated Series" został przedstawiony tako sobie. Po prostu seria komiksowa "Knightfall" z legendarnym złamaniem kręgosłupa powstała w trakcie świetności serialu. Batman ma unikalną galerię wrogów,nniebędących typowymi mięśniakami... i właśnie w takowych Dini się lubuje. Chyba po prostu uraziło go to, co spotkało nietoperza w "Knightfallu". Nad "Arkham origins" Paul Dini już nie pracował.

użytkownik usunięty
Tupac4ever

Alfred będzie Rycerzem Arkham, info confirmed xD

użytkownik usunięty
Tupac4ever

Osobiście chciałbym by było to Hush, wydaje się to pod względem fabularnym najbardziej logiczne i sensowne.

ocenił(a) grę na 9
Tupac4ever

Być może Anarky

Demolishor2

http://www.comicbookmovie.com/fansites/LEVITIKUZsLOUNGE/news/?a=121909#.VYV7xdwU 0Ww.twitter

użytkownik usunięty
Tupac4ever

Podejrzani:
Joker, Hush, Red Hood, Deadstroke, Anarky, Clayface, Alfred, Ras Al Ghul, Strażnik firmy TYGER, Hugo Strange, Amadeus Arkham (?), Damian Wayne, Wrath/Prometheus, Azrael, Bruce Wayne lub halucynacja.

http://www.comicbookmovie.com/fansites/LEVITIKUZsLOUNGE/news/?a=121909#.VYV7xdwU 0Ww.twitter

ocenił(a) grę na 8
Tupac4ever

Nie mówcie nikomu, ale to Jason Todd, skąd to wiem? Przeszedłem grę.

ocenił(a) grę na 8
redokoks

hehe dokladnie :P

ocenił(a) grę na 9
Tupac4ever

[SPOILER ALERT] Ten Jason co niby nieżył bo zabił go podpbno Joker a naprawde kłamał