Wersja na PC dostała limit 30 fpsów/sekundę, przesyłam link do poradnika, który wyjaśnia, jak to ograniczenie można zdjąć. Do można wyłączyć logo startowe, dzięki czemu po włączeniu gry będziemy trafiali prosto do menu głównego:
http://www.gamingnest.pl/2015/06/batman-arkham-knight-jak-zwiekszyc.html
Gra jest gorsza od Origins, tego się nie spodzielaliśmy. Origins poza bugami nie było takie złe, fajnie przedstawiony Origin Batmana i wrogów, grafika okej, klimat też, soundtrack też dobry, tylko BUGI, ten sam przypadek jest tutaj ;p
Nie jest gorsza od Origins. Mam grę na PS4 i na razie nie miałem żadnego buga. To, że gra ma na komputerze słabszą optymalizację (jak to w ogóle możliwe) nie czyni tej gry gorszej.
Dla PC ta gra jest gorsza niż Unity. Tutaj nawet nie zrobili wersji PC, to jest czysty Port, opcji grafiki praktycznie nie ma, limit klatek, a po zdjęciu go w konfingu, gra szaleje (Lepsze jest 30 klatek, stabilne, niż wariujące klatki skaczące z 60 na 30), choć nawet bez zmiany szaleje, jeszcze wiemy zę jest to port z PS4, bo komendy pokazują się z pada PS4, nie da się grać kompletnie.
Z Unity ludzie pamietaja tylko problemy techniczne a nie treść, tutaj tak samo. No trudno :(
To prawda, wszystkie serwisy piszą, że wydanie PC jest prawie niegrywalne. Zapowiadała się rewolucja, a na razie jest klops. Oby chociaż konsole miały lżej.
Trzeba czekać na łatki.
No dobra aleco mnie obchodzi PS4 ? Kupiłem na PC a gra jest narazie niezoptymalizowanym parującym crapem i jest przez to gorsza niż w pełni grywalne Origins
"gra jest narazie niezoptymalizowanym parującym crapem i jest przez to gorsza niż w pełni grywalne Origins" - Tak, na PC. W sumie przekładali grę przez pół roku i jeszcze nie umieli zrobić porządnej optymalizacji. A ja tak wierzyłem w Rocksteady.