PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=705298}
8,2 7,1 tys. ocen
8,2 10 1 7141
Batman: Arkham Knight
powrót do forum gry Batman: Arkham Knight

Wersja na PC dostała limit 30 fpsów/sekundę, przesyłam link do poradnika, który wyjaśnia, jak to ograniczenie można zdjąć. Do można wyłączyć logo startowe, dzięki czemu po włączeniu gry będziemy trafiali prosto do menu głównego:

http://www.gamingnest.pl/2015/06/batman-arkham-knight-jak-zwiekszyc.html

burza91

Limit Limitem ale gra na PC jest podobno koszmarna , gorsza niż Origins

Danio31b

Gra jest gorsza od Origins, tego się nie spodzielaliśmy. Origins poza bugami nie było takie złe, fajnie przedstawiony Origin Batmana i wrogów, grafika okej, klimat też, soundtrack też dobry, tylko BUGI, ten sam przypadek jest tutaj ;p

ocenił(a) grę na 10
WujekKoszar

Nie jest gorsza od Origins. Mam grę na PS4 i na razie nie miałem żadnego buga. To, że gra ma na komputerze słabszą optymalizację (jak to w ogóle możliwe) nie czyni tej gry gorszej.

ocenił(a) grę na 8
OpiMaster

Dla PC ta gra jest gorsza niż Unity. Tutaj nawet nie zrobili wersji PC, to jest czysty Port, opcji grafiki praktycznie nie ma, limit klatek, a po zdjęciu go w konfingu, gra szaleje (Lepsze jest 30 klatek, stabilne, niż wariujące klatki skaczące z 60 na 30), choć nawet bez zmiany szaleje, jeszcze wiemy zę jest to port z PS4, bo komendy pokazują się z pada PS4, nie da się grać kompletnie.

Z Unity ludzie pamietaja tylko problemy techniczne a nie treść, tutaj tak samo. No trudno :(

robhans

To prawda, wszystkie serwisy piszą, że wydanie PC jest prawie niegrywalne. Zapowiadała się rewolucja, a na razie jest klops. Oby chociaż konsole miały lżej.

Trzeba czekać na łatki.

OpiMaster

No dobra aleco mnie obchodzi PS4 ? Kupiłem na PC a gra jest narazie niezoptymalizowanym parującym crapem i jest przez to gorsza niż w pełni grywalne Origins

ocenił(a) grę na 10
Danio31b

"gra jest narazie niezoptymalizowanym parującym crapem i jest przez to gorsza niż w pełni grywalne Origins" - Tak, na PC. W sumie przekładali grę przez pół roku i jeszcze nie umieli zrobić porządnej optymalizacji. A ja tak wierzyłem w Rocksteady.

OpiMaster

Rocksteady nie zrobił portu na pc, twórcy gacka zrobili edycje na xbox one i ps4.