Możńa już dokłądnie przyjrzeć się jak będzie prezentował się skin z Knightfall do “Batman: Arkham
Origins”, który będzie dostępny dla użytkowników PS3. Oprócz stroju który nosił Azreal w
“Knightfall” gracze uzyskają także dostęp do skina z kostiumem Batmana z serialu z Adamem
Westem. Z obu skinów będzie można korzystać na mapach w
tryhttp://www.batcave.com.pl/2013/07/batman-arkham-origins-knightfall-skin/bie wyzwań.
http://www.dccomics.com.pl/News/8805/19-minutowy-gameplay-trailer-z-BATMAN:-ARKH AM-ORIGINS
to cie moze zainteresowac
na wikipedii czytalem o 2 zabójcach sowieckich:KGBeast and NKWDeamon .moze miejsce dla nich sie znajdzie
nie znam ich to się nie wypowiadam ale liczę na filefly ,tale z ojcem ,LADY SHIVA ,poison ivy ,poza tym nie każdy przeciwnik musi być zabójcą ;)
dobra wazne ze bedzie :) a sie zastanawiam nad gierka "unjustice gods amongt us" podobno Bane tam jest grywalny
Ja chciałbym aby w tej części Dent był jeszcze dobry! :D I żebyśmy byli świadkami jego zmiany.
Nie widzę problemu. Mógłby nam nawet pomagać ( inaczej, popierać działania Batmana w Gotham ). Np. taki Dent z "The Dark Knight" byłby niezły.
chlopie mam wizje : gra by sie tak przeplatala : najpierw jest jak Batman walczy z typami ,potem jest jakas misja z udzialem Denta w postaci zbierania informacji na przesluchaniach itd
Fajnie by było. I do tego jeszcze z 2 postacie i mamy Batmana, Denta pana X i pana Z . Coś jak Heavy Rain. I chciałbym, aby w tej części pokazano "przygarnięcie" Robina przez Batmana. Można by go szkolić i wzywać do walki ( chociaż bardziej mi się on widzi, w poziomach "cichego łowcy" ). Np. "Wyeliminuj tamtego gościa, ja zajmę się tym pobliżu" Dzięki temu ci, którzy byli dalej nie dobiegli by na czas, a my byśmy mogli spokojnie uciec. Taki tam mój skromny pomysł na rozgrywkę.
motyw z Jasonem : scenka jak gangsta przetrzymuja jakis ludzi (Batman tam biegnie i slychac strzaly) dobiega na miejsce i widac trupy gangsów i uratowanych ludzi
chodzi ci o takie szkolenie jak w matrixie ? nauka walki itd no spoko pomysl
Raczej coś w stylu rozdawania punktów doświadczenia. Za każdą misję w której by pomógł, dostawałby cenne XP i można by było "kupować" za to ulepszenia. I chodzi mi raczej o to, że mógłby się pojawiać w trakcie rozgrywki. Nie że rozkazujemy mu coś, a on to robi za nas. To jest bez sensu. Mógłby też pomagać w walce, ale kiedy straciłby za dużo HP wycofał by się i uciekał z pola bitwy. I mógłby dostarczać sprzęt. Np. ograniczona liczba batarangów. Wtedy wysyłamy go po potrzebne rzeczy do bat-jaskini i nie byłby dostępny przez jakiś czas. Ogólnie, fajne pomysły nam się tu tworzą! :D Ale twórcy gry ją tworzą i możemy tak sobie co najwyżej pomarzyć. Szkoda.
albo kolejna gierka której bohaterem jest juz robin a batman pojawia sie tylko jako taki duch który doradza ogólnie retrospekcje
To już by się raczej nie sprzedało. Wolałbym DLC w stylu Harley Quinn's Revenge. Tam można było sterować Robinem przez dłuższy czas. Batman to BATMAN, a Robin to tylko jego pomagier. Wyjątkiem jest oczywiście Nightwing, który pracuje już solo.
W sumie to zależy od komiksu. W jednych jest solo, w drugim "multi" ( :D ) z Batmanem. Ciężko mi zawsze było ogarnąć tych wszystkich Robin ( ów ) ! :D
poza tym ja bym wprowadzil jakies walki (takie pojedynki jak w tekkenie) za jakies ulepszenia ,bron itd .dodatkowo tworzenie wlasnych postaci i kostiumów
Postacie? Ciężko by było stworzyć taki kreator. To nie MMO. Natomiast kostiumy... to już da się zrobić i podoba mi się to jak cholera!
kostiumy by sie opieraly na takich zasadach:masz gotowy skafander i za kase dokupujesz elementy lub bierzesz je z innych skafandrów .w ostatecznosci moduly sa na etapach
A skąd kasa? Może za punkty zebrane podczas walk itd. ? To by chyba było lepsze.