PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682837}
7,5 5,8 tys. ocen
7,5 10 1 5765
Batman: Arkham Origins
powrót do forum gry Batman: Arkham Origins

Bez Conroy'a i Hammil'a to nie będzie to samo...

transformers

może i nie trzeba pamiętać że ci aktorzy cały czas ich nie będzie wiec nowych w końcu musieliby poszukać

ocenił(a) grę na 9
wort801

Oczywiście to wiem, ale czuję do obydwu aktorów wielki sentyment. :)

ocenił(a) grę na 9
transformers

Nie tylko ty. Mark Hammil i Kevin Conroy to dubbingowe legendy. A co do Kevina Conroya taka ciekawostka - nie dawno napisał 2 tweety w których sugerował, że pracuje nad 2 grami. Oczywiście oba tweety zostały szybko usunięte.

ocenił(a) grę na 9
BluRay2012

Tak słyszałem. Coś tam było o Arkham bodajże, ale nie mam pojęcia o co chodzi. Chyba, że to ma być jakaś super historia-niespodzianka ze strony producentów i nagle pojawi nam się dwóch Batmanów, bo na Jokerów nie ma co liczyć. Hamil od dawna zapowiadał rozstanie z rolą Jokera.

transformers

Słysząc w zwiastunach nowego Jokera się za głowę złapałem. O ile Batman jeszcze jakoś tam nadąża, to dubber Jokera jest beznadziejny, jakiś taki wymuszony ten głos, no i zbyt normalny. Batman w nowym stroju wygląda dla mnie zbyt bajerancko, jakaś stal na ramionach, nie wiem jak się to ma do komiksu, czy taki strój w szatni Batmana gościł, czy nie, ale dla mnie wygląda źle. I tak zagram, bo obie poprzednie części były super, ale nie oczekuję przełomu.

ocenił(a) grę na 8
DeanThomas

Batman w tej grze działa dopiero od dwóch lat, jest mało doświadczony w tym wszystkim i dla niego bezpieczniej jest walczyć w takiej zbroi niż w lekkim ubranku. W aa i ac miał już lżejszy strój bo one odbywają się parenaście lat poźniej, więc technologia batmana i jego doświadzczenie poszły mocno do przodu

jangru1804

Tak też myślałem, nie wiedziałem tylko jak to się ma właśnie do czasu. Głupi ja że nie skojarzyłem tego ze sceną z Gordonem, która mówi, że się jeszcze nie znali.

ocenił(a) grę na 8
BluRay2012

Kevin oficjalnie powiedział że Arkham Origins ma być dla fanów taką przekąską przed daniem głównym, czyli kontynuacją Arkham City nad którą pracuje

ocenił(a) grę na 8
jangru1804

Nic takiego nie powiedział , mówił jedynie ze pracuje nad kolejną gra z serii arkham

ocenił(a) grę na 8
kubala102

Logicznie rzecz biorąc Rocksteady dało AO nowemu studiu nie tylko żeby ich wypromować ale też żeby fani mieli czym się bawić zanim nadejdzie kontynuacja. Czyli to jest przekąska przed głównym daniem. Następna część serii arkham na pewno będzie kontynuacją ac, bo co innego mogliby dać? Mieliby dać to co działo się przed Arkham Asylum zanim Joker został tam zamknięty?
Nie tego chcą fani. Zakończyli bardzo dobrą grę bardzo mocnym zakończeniem i muszą wymyślić coś nowego żeby to przebić a do tego potrzebują czasu.

użytkownik usunięty
transformers

Tak sądzisz, bo się przyzwyczaiłeś. Ja po obejrzeniu zwiastuna i gameplaya jestem usatysfakcjonowany nową ekipą. I wiadomo, że "to nie będzie to samo" co nie znaczy, że będzie to gorsze.