7,5 5,9 tys. ocen
7,5 10 1 5853
Batman: Arkham Origins
powrót do forum gry Batman: Arkham Origins

Jeśli zaglądaliście do listy osiągnięć, wiecie już pewnie o tym, że Człowiek Zagadka powraca wraz
z trofeami i (prawdopodobnie) zagadkami. Co o tym sądzicie? Ja raczej je lubiłem, ale trzeci raz to
samo? Czuję lekkie rozczarowanie.

Lady Shiva też jest w grze a Człowieka Zagadki nie lubiłem i martwi mnie lista trofeów znowu mojej ulubionej kobiecej postaci nie będzie najpierw w bijatyce a teraz tu :(;(::(;(;(:(;(;(

użytkownik usunięty
wort801

Nawet nie znam tej postaci, ale jest ładna i to na plus! :D

ale nic nie ma co mogło być z poison ivy kojarzone :( w 2 częściach w pierwszej chwili wiedziałem że będzie jak pokazali trofea i dzięki za odpowiedz

ocenił(a) grę na 10

Osiągnięcia za multi.. fuc.k ! szkoda bo nie bedzie maxa

użytkownik usunięty
jajko113

Brak internetu w konsoli? :D Ja nie mam tego problemu, ale mam nadzieję, że poradzę sobie w starciu z innymi graczami. To jednak nie to samo, co głupi przeciwnicy w singlu. Coś mi mówi, że na początku mogę się bardzo zniechęcić...

ocenił(a) grę na 10

No trudno, lecz mimo wsystko multi w takiej grze to jakaś pomyłka.

użytkownik usunięty
jajko113

Od razu pomyłka! Ja zawsze chciałem pograć ze znajomymi w Gacka. :) A teraz będzie okazja. Chociaż ja zawsze byłem zwolennikiem tego, aby podzielić osiągnięcia oddzielnie na singla i oddzielnie na multi.

ocenił(a) grę na 10

Mnie tam gameplay z multi jakoś nie powalił ale to już kwestia gustu a o tym sie nie dyskutuje, a osiągnięcia nic nie znaczą

użytkownik usunięty
jajko113

Mówiąc szczerze, mnie też! Ale jak już napisałem, miło będzie zagrać ze znajomymi. To i tak "dodatek do singla" ;) .