PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605874}
8,1 13 tys. ocen
8,1 10 1 12510
Battlefield: Bad Company 2
powrót do forum gry Battlefield: Bad Company 2

Genialna. Podoba mi się urozmaicenie, tz. misje na piechtę, czołgi, helikoptery, naloty... Nie mogę się już kolejnej odsłony doczekać.

Jimmy_Eat_World

Ja już mam zamówioną. Teraz byle do 25 października...

B_janek

Racja, teoretycznie do 25... Jednak w praktyce, bynajmniej u mnie, to oczekiwanie kilka miesięcy dłużej i tu chodzi o największy problem - brak funduszy na wydanie premierowe... Kurczę, co za pech. Zazdroszczę.

Jimmy_Eat_World

Heh, akurat raz do roku te 135 złotych można przeboleć (w tym wypadku zamówiłem edycję limitowaną na empik.com - 15 zł taniej). Ale gdzieś tak w kiwetniu/maju 2012 roku Battlefield 3 będzie dostępny za 55 złotych. No i będę przeklinać chwile mojej słabości:)

B_janek

A no właśnie.! Nie należę do cierpliwych osób, ale przez te kilka miesięcy wystarczą mi te pozycje co już mam na stanie. ;)

Jimmy_Eat_World

A mi zapasy się już wyczerpały, teraz został mi tylko Bad Company 2 multi... A tu jeszcze kupa czasu!

B_janek

Fakt faktem, zawsze można powrócić do jakiejś starszej gry. W końcu istnieją takie, które można przejść kilkakrotnie. Na pewno takie posiadasz... Bo w końcu kto ich nie ma? Tych takich ulubionych... o_o (...) Ja nie lubię grać przez sieć. Nie potrafię się odnaleźć - czarna magia normalnie. #...#

Jimmy_Eat_World

Oczywiście. Poza tym zamierzam sobie jeszcze kupić The Orange Box - wstyd mówić, ale nie przeszedłem ani jednej gry z serii Half Life. Steam oferuje natomiast kupno Fallouta za 7 euro, też bym sobie chętnie zakupił. Także do jesieni się przeżyje... jakoś.:)

B_janek

Ano widzisz. Jak się chce to można. :D

Jimmy_Eat_World

Shit straszliwy

Niszczyciel2000

Ojć, no przecież nie musi Ci się podobać...

Jimmy_Eat_World

no nie...
jak kolega grał popatrzyłem chwilkę i zasnąłem z nudów...

Niszczyciel2000

No cóż... Gdybym ja też miała patrzeć jak ktoś z moich znajomych gra to bym od razu wyszła. Jak można w ogóle kogokolwiek zaprosić a potem grać w tzw. singla? o.O Ok, poniosło mnie. (...) Trzeba samemu spróbować, z czasem gra Ci się spodoba.

Jimmy_Eat_World

nie mam neta a słyszałem że single player jest do ....

ocenił(a) grę na 10
Niszczyciel2000

to jest gra nastawiona na multi. single to tylko dodatek, ktorego rownie dobrze mogloby tam nie byc, wiec ja bym sie cieszyl, ze wg mogem pograc w kampanie ( zapoznaj sie z historia serii battlefield ).

nie rozumiem jak grajac w tak dynamiczna rozwalke mozna zasnac, ale coz, gdybym sie tylko patrzyl jak gra ktos inny, to pewnie tez bym sie nudzil.

PS. fajnie, ze krytykujesz cos w co nawet nie grales.

Niszczyciel2000

"Single player" to jest jedyny powód dla którego inwestuję w gry. Ale ile ludzi - tyle poglądów.

Jimmy_Eat_World

ps: a skąd wiesz byłeś ze mną ?

Niszczyciel2000

Wybacz, ale nie rozumiem zarzutu... o.O Przecież nic takiego znów nie napisałam, żebyś się bulwersował. Aha, i "BYŁAŚ", byłoby bardziej adekwatne do płci mej.... :<

Jimmy_Eat_World

nie wiedziałem że JIMMY to kobieta XD
a skąd wiecie że nie grałem ??
to że napisałem że widziałem jak przyjaciel gra to jeszcze nie znaczy że w to nie grałem !!!

Niszczyciel2000

Bo Jimmy to nie kobieta, to nazwa zespołu. Ale mniejsza... (...)
No nie wiem skąd... Może dlatego że nie ujełeś tego w żadnym z powyższych wątków? Napisałeś że patrzyłeś jak znajomy grał, no to od razu się narzuca że osądzasz grę po tym jak on grał, a nie na podstawie tego co Ty wywojowałeś. :D

Jimmy_Eat_World

taa...
może to dlatego że nie przepadam za strzelankami ?
chociaż COD4 wg mnie bomba

Niszczyciel2000

Nie wiem, nie miałam okazji grać. Szczerze? BBC2 to pierwszy FPS jaki mnie się spodobał. Ile ludzi tyle gustów.

Jimmy_Eat_World

dokładnie ...

Niszczyciel2000

Ciesze się że doszliśmy do porozumienia.

Jimmy_Eat_World

ze sztrzelanek halo 3 niezłe
w 2 tera gram ocenię jak skończę

Niszczyciel2000

Masz całkowita rację.

0wner2

też jak ty lubię cody wyjątkiem jest 5

Niszczyciel2000

Mi się wszystkie podobały, ale żaden z nich nie jest czymś genialnym. Dobre strzelanki i tyle.

0wner2

jeżeli lubisz cody i halo to masz gust chłopie :)

Niszczyciel2000

Z Halo to grałem tylko w jedynkę multi i całkiem fajne było. Ale tak ogólnie moje ulubione FPS'y to Far Cry i seria Half Life oraz Stalker.

0wner2

no multi najlepsze !
żeby przejść halo 3 z kumplem na legendary to trochę trudu było...
ale samemu to prawie niemożliwe a ty przeszedłeś ?

Niszczyciel2000

Nie grałem w Halo 3.

0wner2

aaa...
źle spojrzałem (jestem nieuważny bałwan ;( )